Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Laat een stijlvolle tuindecoratie van cortenstaal op maat maken

Mist u in uw tuin nog een mooi decoratief voorwerp dat de aandacht naar zich toe trekt? Overweeg dan eens om een tuindecoratie van cortenstaal op maat te laten maken. Dit materiaal heeft een prachtige warme kleur die goed in een natuurlijke omgeving past. U kunt metalen tuindecoraties op maat laten maken bij Stalentuin. Dit bedrijf is gevestigd in Losser, in het oosten van Twente. Het is in 2019 opgericht door Simon Nijhoff. Deze kunstenaar ontwerpt tuin- en wanddecoraties en heeft een passie voor metaalbewerking. Omdat bij dit bedrijf alle voorwerpen in het eigen atelier worden vervaardigd, kan ieder ontwerp volledig volgens uw voorkeuren worden aangepast. U heeft bovendien de optie om zelf een ontwerp te maken voor een tuindecoratie.

Een prachtig en duurzaam materiaal

Cortenstaal, ook wel roestig staal genoemd, is een vorm van staal die zijn sfeervolle bruine tint dankt aan een opzettelijk roestproces. Als u een decoratief voorwerp van cortenstaal op maat laat maken bij dit bedrijf, zal het nog niet geroest zijn wanneer het bij u in de tuin wordt geplaatst. In de daaropvolgende maanden zal de decoratie een mooie bruine laag ontwikkelen. U kunt het roestproces een halt toeroepen door het materiaal te lakken. Het cortenstaal zat niet doorroesten en kan dus het hele jaar zonder problemen in de tuin blijven staan.

Ga voor schuttingen van cortenstaal

U kunt veel verschillende soorten tuindecoratie van cortenstaal op maat laten maken bij dit Twentse bedrijf. Wat denkt u er bijvoorbeeld van om een gedeelte van uw tuin af te scheiden met een decoratieve schutting van dit materiaal? Simon Nijhoff heeft mooie geometrische ontwerpen gemaakt voor schuttingen en tuinschermen. Op de website van Stalentuin kunt u al zijn ontwerpen bekijken. Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de mogelijkheid om een bestaand ontwerp aan te passen of een eigen ontwerp te gebruiken? Neem dan gerust contact met ze op.