Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Laat van jullie trouwringen iets persoonlijks maken

Ben je ten huwelijk gevraagd? Of ben jijzelf degene die het initiatief heeft genomen? Voordat de grote dag is aangebroken waar het huwelijk voltrokken gaat worden, zijn ringen een onmisbaar onderdeel. Op het gebied van ringen zijn er diverse metalen en stijlen waar je uit kunt kiezen. Er zijn juweliers waar je mooie ringen kunt vinden. Maar als je iets unieks wilt is het zeker een aanrader om je ring te laten maken door een edelsmid. Het voordeel hiervan is dat je een eigen schets door een edelsmid kan laten uitvoeren tot een unieke ring. Zo heb je een ring die niemand anders heeft. Wat het wel zo speciaal maakt.

Persoonlijke ringwensen bespreken

De goudsmid van Bijzondere Trouwringen is gespecialiseerd in het ontwerpen van trouwringen die voldoen aan jullie persoonlijke wensen. Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je een ruime collectie voorbeeldringen. Deze zijn nog aan te passen naar je eigen voorkeuren. Om deze wensen te bespreken zijn er twee locaties die je kunt bezoeken. In Veenhuizen en Amersfoort. Bij trouwringen amersfoort is een trouwringenstudio die je op afspraak kunt bezoeken. De data waarop je een afspraak kunt maken staan op de website.

Echte blikvangers

Ben je een liefhebber van diamanten? Dan zijn exclusieve trouwringen zeer geschikt. Omdat bij deze lijn de diamanten op de voorgrond staan. Voor deze ringen worden alleen diamanten gebruikt die Kimberly gecertificeerd zijn. Het Kimberly Proces heeft als doel de handel in conflictdiamanten in de wereld te vermijden. De diamanten bij Bijzondere Trouwringen hebben een mooi vuur. Dit betekent dat door de lichtinval in de diamant een schitterend kleurenspel zichtbaar wordt. Dit kleurenspel is vooral goed te zien bij de meest exclusieve ringen. Wil je echt uitpakken met diamanten? Dan is het model Ricordo Particolare een echte aanrader. Dit model is bezet met maar liefst 32 fonkelende diamanten.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/