Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Naamborden van verschillende materialen

Op de website van naambordkopen.nl vindt u naamplaatjes van diverse materialen zoals: glazen naamplaatje, glaslook naamplaatje, messing naamplaatje, bronzen naamplaatje, perspex naamplaatje, rvs naamplaatje en emaille naamplaatje.

Messing naamborden

In de categorie messing naamborden heeft u de keuze uit vlakke of gegoten uitvoeringen. Deze worden gegoten door echte vakmensen. Messing is een legering van koper en zink. De hoeveelheid zink varieert van 5% ot 45%. Door de combinatie van deze twee metalen is het harder dan wanneer de metalen afzonderlijk worden gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om de tekst erin te graveren. Vervolgens wordt de tekst erin gelakt met zwart. Hierna wordt er ook nog een extra laklaag aangebracht zodat het naambord een langere levensduur krijgt. Bij de messing naamplaatjes wordt het bevestigingsmateriaal meegeleverd.

Transparante naamborden

Bent u op zoek naar een transparant naambordje? Dan heeft u de keuze uit glas, glaslook, plexiglas en perspex. De glazen naambordjes zijn gematteerd of gebrokkeld. De tekst wordt erin gegraveerd en vervolgens erin gelakt en/of beletterd met vinyl. Bij de gematteerde glazen naamborden wordt de tekst eruit gesneden. Deze worden geleverd met luxe bevestigingsmateriaal. Bij de glazen naamborden zijn er ook modellen met een rvs achter plaat. Deze hebben een moderne uitstraling. Naast echt glas kunt u ook kiezen voor glaslook. Deze hebben de uitstraling van glas maar zijn voordeliger geprijsd dan echt glas. Bij de glaslook heeft u de keuze uit 3 varianten: transparant, transparant groen en transparant zwart. Ook kunt u kiezen voor plexiglas naamborden. Plexiglas is een doorzichtige kunststof. Bij deze naamborden wordt de tekst veelal in de binnenzijde gegraveerd. Er zijn zowel eenvoudige als luxe modellen. Tenslotte zijn er ook perspex naambordjes. Hier wordt het huisnummer uit een folie gesneden. De tekst wordt aan de achterzijde erin gegraveerd en in de gewenste kleur gelakt. Met de afstand houders komt het perspex naambordje wat van de muur af wat er fraai uit ziet.

https://naambordkopen.nl/