Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Optimale dakservice van De Dakmakers

Dakdekkersbedrijf De Dakmakers, opgericht in 1984, staat voor u klaar om optimale dakservice te leveren voor daken met een plat dak. De Dakmakers is gevestigd in Alphen aan den Rijn en een echt familiebedrijf te noemen. Het bedrijf is van vader op zoon gegaan, de meeste werknemers zijn al een flink aantal jaren werkzaam binnen het bedrijf. Hierdoor is het team zeer hecht, iedereen kent elkaar goed. De samenwerking tussen de verschillende teamleden is dan ook uitmuntend te noemen. De sfeer onderling is zeer fijn en dat komt het bedrijf zeker ten goede. De huidige eigenaar Frank Keijzer is dan ook ongelofelijk trots op zijn team en zijn mooie dakdekkersbedrijf.

Even terugkomen op de dakservice die dakdekkersbedrijf De Dakmakers aanbiedt. Het betreft een dakservice waar u op ieder moment gebruik van kunt maken. Dag en nacht, in de weekenden en vakanties. Letterlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt u contact opnemen met De Dakmakers om u uit de nood te helpen. Deze dakservice van De Dakmakers kan ook wel een noodservice genoemd worden. Want vanzelfsprekend komen de teamleden van De Dakmakers niet hun bed uit als er geen nood aan de man is. Een gewone reparatie kunt u het team vanzelfsprekend gewoon overdag laten doen, tijdens normale werkuren. Maar het kan altijd voorkomen dat er plotseling schade is ontstaan aan een dak en erger voorkomen kan worden als de schade snel herstelt wordt. Helaas houdt de natuur zich niet aan kantooruren, want het is vaak de ‘schuld’ van de natuur dat een dak plotselinge schade oploopt. Denk hierbij aan blikseminslag, omgevallen boom, lekkage door hevige regen- of hagelbuien, stormschade. Allemaal zaken van buitenaf. De Dakdekkers komen u met alle liefde, op welk tijdstip en met welk noodweer dan ook, uit de brand helpen.

Een goed onderhouden dak is een gezond dak

Plotselinge schade kunt u natuurlijk niet voorkomen. Wel kunt u er alles aan doen om een gezond dak te hebben en te houden. De Dakmakers bieden ook de service onderhoud plat dak aan. Regelmatige controles van experts zorgen ervoor dat het dak altijd piekfijn in orde is, wel zo prettig toch?

https://www.dakmakers.nl/