Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Single en woonachtig in regio Rotterdam? Kom speeddaten met Search4Love!

Ben jij single, woon je in de regio Rotterdam en ben jij op zoek naar liefde, genegenheid of een vaste partner? Zie jij het wel zitten om tijdens een gezellige avond te daten met meerdere vrijgezellen die allemaal rond jouw eigen leeftijd zijn? Kom dit zeker eens met een avondje speeddaten in Rotterdam ervaren!

Wij, Search4Love, zorgen dat je tijdens onze speeddate events kan daten met zeker vijftien vrijgezellen. Hierdoor heb je een grote kans op het vinden van een match. En het grote aantal vrijgezellen is niet ons enige voordeel. Even de voordelen van speeddaten met Search4Love op een rijtje:

  • Event tickets die zeer scherp geprijsd zijn
  • Gratis welkomstdrankje, heerlijke hapjes tijdens het daten en een giveaway
  • Op dezelfde avond ontvang je al de uitslag van jouw matches
  • Niet tevreden? Dan krijg je je geld van ons terug
  • Ben je onverhoopt verhinderd? Dan kan je kosteloos annuleren
  • De sfeer is altijd gezellig en ontspannen

Hoe werkt speeddaten?

Heb je nog nooit meegedaan met een avondje speeddaten en ben je benieuwd hoe deze manier van daten precies in zijn werk gaat? We leggen het in het kort voor je uit.

Op dezelfde avond zal je met alle vijftien vrijgezellen op korte date gaan. Met elke date heb je omme nabij vier minuten de tijd om een leuk gesprek te voeren. Na vier minuten heb je een goede indruk van jouw date gekregen en kan je voor jezelf bepalen of je deze date nog wel eens een keer zou willen ontmoeten. Na iedere date vul je op de door ons uitgedeelde speeddate kaart een positief ‘ja’ of een negatief ‘nee’ in. Zijn jullie allebei positief over jullie gesprekje? Leuk, jullie zijn een match!

Locatie, leeftijdscategorie en geaardheid kies je zelf bij inschrijving

Zou jij liever willen speeddaten in Utrecht? Ook dat kan bij ons. Want wij zijn namelijk in vele steden door heel Nederland te vinden met onze speeddate avonden. Wil jij je inschrijven voor een speeddate? Ga snel naar onze website, registreer je even en binnen een paar stappen heb jij je opgegeven voor een speeddate event van jouw keuze.

 

https://www.search4love.nl/