Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Unieke Belgisch hardsteen vloer binnens- en buitenshuis

Een prachtige Belgisch hardsteen vloer is wat u zoekt voor uw woning. Deze steensoort, ook wel blauwsteen of arduin genoemd, komt uit de groeves in de Ardennen. Met deze tegels creëert u een luxueuzere, warmere uitstraling in huis. De vloer gaat jarenlang mee, vanwege de relatieve slijtvastigheid, waardoor u jarenlang geniet van deze tijdloze tegels. Iedere natuursteen is uniek, waardoor elke vloer van Steenhouwerij Breti uit Bladel, in de buurt van Eindhoven, heel bijzonder is.

Ga voor exclusieve tegels als tuinvloer of als vijverrand

De steenhouwerij bewerkt de natuursteen tot verschillende bouwelementen. Zo kiest u voor een Belgisch hardsteen vloer in uw interieur of exterieur. De tegels passen namelijk ook heel goed in uw tuin. Daarnaast komt de steensoort goed tot zijn recht als vijverrand, omlijsting en plinten of als tafelblad. De hardsteen tegels zijn iedere keer anders. Dit komt doordat arduin ontstaat door dieren- en plantenresten van miljoenen jaren oud die in de aardbodem zakken. Daarom zitten in sommige van uw tegels fossielen. Met deze vloer haalt u de geschiedenis én de natuur bij u in huis of in de tuin. Door de natuurlijke en blauwgrijze kleur combineert u de tegels gemakkelijk met andere natuurstenen tegels. Bovendien maakt de steenhouwerij de tegels lichter of donker indien u dat wenst.

Kies voor een vloer van een prachtige steensoort

Neem contact op met Steenhouwerij Breti in Bladel en maak samen een mooi ontwerp voor een Belgisch hardsteen vloer in uw woning in de buurt van Eindhoven. De steenhouwerij bewerkt en polijst op zeer professionele manier de tegels, waardoor u vele jaren loopt en leeft op de prachtige, unieke vloer. U zult zien dat uw woning er een stuk luxueuzer uitziet door de keuze voor deze tegels. Creëer een unieke én tijdloze sfeer en ga voor de vloer die geheel past bij uw verwachtingen.