Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Staren naar je slaapkamerplafond

Je woont in een leuk huis, in een fijne wijk. Over het algemeen slaap je prima. Maar soms, heel soms, lig je nog uren nadat je naar bed bent gegaan wakker. Misschien peins je over iets op je werk. Misschien maak je je zorgen. Je ziet de klok langzaam voortschrijden terwijl je naar het plafond ligt te staren.

Als je zo een nacht hebt, kun je maar beter een mooi slaapkamerplafond hebben.

Plafond slaapkamer

Een spanplafond van Plameco is voor iedereen die van een mooi plafond houdt de juiste keuze. Door de ruime keuze uit kleuren en (indien gewenst) dessins zit er een plafond tussen voor iedere slaapkamer. Wat je smaak ook is.  

Makkelijk slaapkamerplafond

De Plameco slaapkamerplafonds zijn niet alleen mooi, ze zijn ook nog eens erg makkelijk. Zowel de installatie, als het onderhoud. De plafonds worden vooraf op maat gemaakt. Door het  uitgekiende montagesysteem wordt het plafond binnen een dag geïnstalleerd. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Je kunt zelfs de meubels gewoon laten staan. Na installatie zorgen de monteurs dat de kamer netjes achterblijft

Ook het onderhoud is super-eenvoudig. De spanplafonds worden gemaakt van een kunststof waar schimmel, vocht en vuil geen grip op heeft. Af en toe een vochtige doek over het plafond is het enige dat je aan onderhoud hoeft te doen.

Variatie in de slaapkamer

We noemden al dat je kunt kiezen uit veel kleuren en dessins. Maar er is meer. De meeste plafonds zijn standaard uitgerust met een ophangsysteem voor schilderijen. Ook kun je het plafond mooi laten afwerken met een mooie sierlijst of met (geïntegreerde) verlichting. De adviseurs van Plameco nemen graag uitgebreid de tijd om je voorkeuren uitgebreid te bespreken. Samen kom je dan tot de beste combinatie en een perfect uitgebalanceerd lichtplan.

Slapen

Het enige nadeel van een Plameco plafond? Doordat het geluiddempend is, zul je beter slapen. En daardoor zul je minder naar je (veel mooiere) plafond liggen te staren.

https://plameco-engelen.nl/toepassingen/plafond-slaapkamer/