Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Welke opzetborstels vind je bij Tandartswereld.nl?

Een elektrische tandenborstel is de beste keuze wanneer u zoekt naar een goede manier om uw tanden te verzorgen. Het is nou eenmaal bekend dat de elektrische tandenborstels veel beter vuil verwijderen tussen de tanden en ook tandplak veel beter verwijderen. Er is dan wel een belangrijk punt wat daarbij toegevoegd moet worden. Eens per drie maanden moet u namelijk de opzetborstel van de elektrische tandenborstel vervangen. In dit artikel gaan we u vertellen waarom de opzetborstels eens in de drie maanden vervangen moeten worden, maar ook welke keuze u dan het beste kunt maken om de borstels te vervangen.

Opzetborstel voor de elektrische tandenborstel vervangen

Het is belangrijk om niet te lang door te poetsen met een elektrische tandenborstel en dan om precies te zijn met het opzetstuk. Dat komt omdat er haartjes afbreken en door slijtage. Daarnaast kan het ook voorkomen dat er schimmels ontstaan in de borstel. Wanneer iets vochtig wordt, is het mogelijk dat er schimmels in groeien. Een tandenborstel spoelt u vaak af na het poetsen en deze zet u weg. Vervolgens is er een mogelijkheid dat er schimmels in de borstels groeien. Allemaal vervelende problemen die er dus voor kunnen zorgen dat de tanden veel minder goed gepoetst kunnen worden en tevens kunt u er zelfs ziek van worden. Daar komt ook nog eens bij dat het aangeraden wordt om de borstel te vervangen wanneer u ziek bent geweest. Helemaal wanneer de borstel op een zelfde plek staat als iemand anders zijn tandenborstel. Als laatste is het dan ook goed om de borstel eens in de zoveel tijd met koken water af te spoelen. Op die manier zorgt u voor een minimaal aantal bacteriën wat zich op de borstel kan vormen.

Welke borstels moet u dan hebben?

Er zijn natuurlijk heel veel opzetborstels verkrijgbaar, maar gelukkig vindt u in onze winkel alleen borstels van de beste kwaliteit. We gaan er een aantal onder de loep nemen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Oral-B opzetborstels

Allereerst kijken we naar de opzetborstels van Oral-B. Er zijn veel verschillende borstels waar u uit kunt kiezen waarvan de een bijvoorbeeld nog beter schoonmaakt dan de ander en zo zijn er ook borstels die gebruik maken van andere technieken om de tanden zo schoon mogelijk te maken. De borstels van oral-b gebruiken, in tegenstelling tot sommige borstels van concurrenten een roterende beweging om de tanden zo schoon mogelijk te maken. Welke keuze u maakt qua Oral-b opzetborstels ligt dus vooral aan het budget welke u wilt uitgeven en de voorkeur die u heeft.

Philips Sonicare opzetborstels

Daarnaast vindt u ook in onze webshop Philips Sonicare opzetborstels. Deze borstels hebben ook een aantal verschillende versies waarbij het verschil hem vooral zit in de manier van schoonmaken. De een zorgt voor betere plakverwijdering en de ander zorgt voor wittere tanden. Ook bij deze borstels is er dus een ruime keuze en kunt u kijken naar uw eigen voorkeur.

Tot slot

Een elektrische tandenborstel poetst het beste, maar wel wanneer u er voor zorgt dat u eens in de zoveel tijd uw borstel vervangt. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor de beste tandzorg en dus ook een breed assortiment aan verschillende borstels voor uw elektrische tandenborstel.

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/opzetborstels/