Aggiez.nl
Image default
ZZP

Werkkleding voor verschillende branches

Niet alleen werken uw werknemers met werkkleding beter, het zorgt ook voor een veilige situatie. Redenen genoeg dus om deze kleding aan te gaan schaffen. Via Van Huigenbos heeft u de keuze uit verschillende collecties en zijn geschikt voor verschillende branches, waaronder de industrie, langs de weg en voor op de bouw. Comfortabel en functioneel, zo kunt u de kleding het beste omschrijven.

Werkkleding voor iedere situatie

Werken uw werknemers in de winkel, in het magazijn, op hete kantoor of buiten in het veld? In alle gevallen is er passende werkkleding te verkrijgen in de winkel van Bedrijfskleding Van Huigenbos. U heeft de keuze uit een breed pallet aan kleuren en de kleding kan volledig gepersonaliseerd worden dankzij de mogelijkheid tot bedrukking. Combineer de collectie met persoonlijke beschermingsmiddelen en uw werknemers zijn klaar voor een veilige dag werken op de werkvloer.

Ontvang advies op maat

Op het gebied van werkkleding zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Het ervaren Van Huigenbos – team vertelt u hier graag meer over als u eens een bezoek brengt aan de winkel. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het bovengoed en het ondergoed. Hierdoor kan er ook onder de meest koude omstandigheden optimaal worden gewerkt. De kleding en de schoenen voldoen uiteraard aan de hoogste veiligheidseisen. U kunt de winkel bezoeken aan de Galvanistraat 12-1 in Ede. U kunt zomaar langs komen maar ook kunt u een afspraak inplannen via de website. Wanneer gaat u eens langs?

https://www.huigenbosbedrijfskleding.nl/assortiment/werkkleding/