Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Al meer dan 50 jaar dé notenwinkel van Amsterdam

Heeft u zin in heerlijke verse noten, pinda’s en/of gedroogde zuidvruchten? Ontdek het uitgebreide aanbod aan noten van Let’s Get Nuts. Deze notenwinkel uit Amsterdam is al ruim 50 jaar een begrip als het op verse noten aankomt. Ze beschikken over een webshop met een uitgebreid aanbod, maar zijn ook op diverse markten te vinden met gebrande amandelen, cashewnoten, knapperige hazelnoten, pecannoten en nog veel meer. Alle noten worden bovendien iedere dag zelf gebrand door deze specialisten, waardoor er geen twijfel mogelijk is over de versheid. Naast noten, vindt u bij deze notenwinkel ook superfoods, pitten en zaden, muesli en diverse bakproducten.

Ook biologische noten koopt u bij deze specialist

Noten en pinda’s zijn tegenwoordig onderdeel van een gezond dagelijks voedingspatroon en dat is niet voor niets. In noten zitten grote hoeveelheden vitaminen en mineralen. Bent u op zoek naar biologische noten en natuurlijke producten? Ook dan kunt u terecht bij deze notenwinkel uit Amsterdam. Let’s Get Nuts biedt namelijk een ruim aanbod van de meest pure en lekkerste biologische noten en pinda’s aan. Of u nu kiest voor één soort noot of juist een notenmix, ongezouten of gezouten, gebrand of ongebrand; bij deze notenwinkel vindt u het allemaal. Loop eens langs bij de kraam van Let’s Get Nuts op de markt of ontdek het uitgebreide assortiment aan noten in de webshop.

Bestel online uw verse noten en pinda’s

De keuze wat betreft noten en pinda’s is enorm bij Let’s Get Nuts. Bestel al uw favoriete noten online via de website van deze notenwinkel uit Amsterdam of koop ze direct van de markt. Bestelt u voor meer dan € 35,-? Dan is de bezorging volledig gratis. Bovendien bent u verzekerd van een snelle levering en een heerlijk, verse notenmix. Heeft u nog vragen over de noten en pinda’s van deze specialist? Neem dan contact met ze op.