Aggiez.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

De beste elektrische bakfietsen van vakkundig

Als het gaat om het vervoeren van kinderen, boodschappen of andere spullen, is een bakfiets een onmisbare hulp. Tegenwoordig is de elektrische variant populairder dan ooit, en dat is niet voor niets. Elektrische bakfietsen bieden het gemak van een gewone fiets, maar dan met extra power en comfort. Maar welke elektrische bakfietsen zijn nou het beste? In deze blog nemen we je mee in de wereld van elektrische bakfietsen en presenteren we de beste modellen van vakkundig.

Urban Arrow Family

We beginnen met een echte klassieker: de Urban Arrow Family. Deze bakfiets is al jaren een van de populairste familie-bakfietsen op de markt en met goede reden. De Urban Arrow Family is gebouwd met een duurzaam aluminium frame en heeft een Bosch motor met een vermogen van 400W. De bak is groot genoeg om twee kinderen comfortabel te vervoeren, en er is ook nog genoeg ruimte voor boodschappen of andere spullen. Bovendien is de Urban Arrow Family voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals hydraulische schijfremmen en een automatische LED-verlichting.

Babboe Curve-E

Een andere populaire elektrische bakfiets is de Babboe Curve-E. Deze bakfiets heeft een unieke vormgeving met een lage instap en een gebogen frame. Hierdoor heeft de bakfiets niet alleen een speels uiterlijk, maar ook een stabiele en comfortabele rijervaring. De Babboe Curve-E is uitgerust met een Yamaha motor met een vermogen van 250W en heeft een actieradius van ca. 40-60 km. De bak biedt ruimte voor maximaal vier kinderen en heeft ook nog eens extra opbergruimte onder de bankjes.

Riese & Müller Load

De Riese & Müller Load is een elektrische bakfiets voor de echte avonturier. Dit model heeft een robuust en stoer uiterlijk, en is gebouwd voor het zware werk. De Riese & Müller Load heeft een krachtige Bosch motor met een vermogen tot 1.000W en kan worden uitgerust met extra batterijen voor een nog grotere actieradius. De bak biedt ruimte voor maximaal twee kinderen en heeft ook nog genoeg opbergruimte voor bagage of zelfs een surfboard!

Gazelle Cabby C7

Als je op zoek bent naar een combinatie van Nederlandse degelijkheid en een elektrische bakfiets, dan is de Gazelle Cabby C7 misschien wel de juiste keuze voor jou. Deze bakfiets is uitgerust met een sterke Bosch Active Line Plus motor met een vermogen van 250W. De Cabby C7 heeft een compacte vormgeving en is daardoor zeer wendbaar in het verkeer. De bak biedt ruimte voor maximaal twee kinderen, en er is ook nog genoeg ruimte voor boodschappen of andere spullen.

Trek Transport+

Tot slot presenteren we de Trek Transport+. Deze elektrische bakfiets heeft een sportief en modern uiterlijk en is uitgerust met een krachtige Bosch Performance Line motor met een vermogen tot 500W. De Trek Transport+ heeft een ruime bak die plaats biedt aan maximaal twee kinderen, en er is ook voldoende ruimte voor boodschappen of andere spullen. Een voordeel van deze bakfiets is dat deze kan worden opgevouwen voor eenvoudig transport en opslag.

Er zijn veel verschillende elektrische bakfietsen op de markt, en het kan lastig zijn om de juiste te kiezen. We hopen dat deze blog je een goed inzicht heeft gegeven in welke modellen het beste zijn. Bij vakkundig hebben we nog veel meer keuze aan elektrische bakfietsen. Kom bij ons langs in de winkel om de verschillende modellen te bekijken en uit te proberen. Onze experts helpen je graag bij het vinden van de perfecte elektrische bakfiets voor jouw situatie.