Aggiez.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Creëer een prachtig schilderij met behulp van een diamond painting met dieren

Ben je op zoek naar een mooi nieuw schilderij of een afbeelding voor in huis? Dan is een diamond painting misschien wel iets voor jou. Met een diamond painting heb je niet alleen een mooi schilderij, maar deze kun je ook helemaal zelf creëren en in elkaar zetten. Deze diamond painting in Nederland komt namelijk met een afbeelding met bijvoorbeeld prachtige dieren waar je zelf de ‘diamonds’ op moet plakken. Dit is een verslavende en rustgevende activiteit waar je uiteindelijk een mooie creatie aan overhoudt. Bij JobaStores vind je een diamond painting die in Nederland geproduceerd wordt. Wanneer je deze bestelt, ontvang je deze de volgende dag al. Dit is ideaal wanneer je niet kunt wachten om aan de slag te gaan.

Verschillende maten en afbeeldingen

Op deze webshop vind je allerlei soorten afbeeldingen. Door de grote keuze heb je altijd een unieke diamond painting die past bij een thema dat jij leuk vindt. Een diamond painting met dieren is bijvoorbeeld erg leuk en afwisselend om te maken. Geen een diamond painting met dieren is hetzelfde. Er zijn namelijk afbeeldingen met verschillende diamond painting met dieren en achtergronden te vinden. Ook zijn de diamond paintings in verschillende maten te verkrijgen. Ben je een beginner en wil je een diamond painting voor de eerste keer uitproberen? Dan kun je het beste starten met een kleinere diamond painting.

Eigen voorraad en productie

Een diamond painting is een precies werk. Het is dus erg belangrijk dat alle onderdelen van goede kwaliteit zijn om het mooiste eindresultaat te behalen. Bij JobaStores wordt de diamond painting in Nederland geproduceerd. De kwaliteit van alle onderdelen wordt dan dus ook streng gecontroleerd. Doordat het hele bedrijf gevestigd is in Nederland, wordt jouw bestelling ook erg snel geleverd. De afbeelding wordt keurig opgerold zodat er geen vouwen of beschadigingen in kunnen komen. Vanaf een bepaald bedrag is de verzending binnen België en Nederland ook gratis.