Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Een gezellig zondagmiddag uitje met als thema het Wilde Westen

Zin in een leuk zondagmiddag uitje met familie, vrienden of het bedrijf nabij Arnhem? Overweeg dan eens De Westernboerderij te bezoeken. U tovert uw zondag om in een spannend dagje uit waarbij iedereen veel plezier kan beleven. Als u verwacht dat dit Wilde Westen zondagmiddag uitje alleen maar geschikt is voor jongeren dan zit u mis. Dit dagje uit is voor zowel jongeren als ouderen heel leuk en er valt voor iedereen genoeg te beleven.

Even helemaal tot ontspanning komen met leuke groepsactiviteiten

Hoe ziet zo’n zondagmiddag uitje er precies uit? U wordt ontvangen vanaf 14.00 in de middag met een lekker kopje koffie of thee en een eigen gemaakte muffin. Dit laadt u en uw team helemaal op voor de leuke groepsactiviteiten die gaan komen. Bent u er klaar voor, dan verwelkomen de cowboys uit het Wilde Westen u en team in de machtige arena. Deze arena bestaat uit allerlei leuke groepsactiviteiten die u de hele dag bezighouden. Zo zijn er Wild Westen activiteiten zoals boogschieten, buksschieten, knotshockey, levend tafelvoetbal en veel meer om u even helemaal te ontspannen. Voor de kosten hoeft u dit zondagmiddag uitje niet te laten, want het is prima betaalbaar, terwijl u er het maximale plezier uit haalt.

Ontspan jezelf en maak de keuze

Bent u erover uit om iets te leuks te gaan doen met familie, vrienden of het bedrijf? Dan is dit zondagmiddag uitje nabij Arnhem absoluut het proberen waard. U bent even helemaal weg uit de dagelijkse sleur en kan volledig ontspannen. Het thema dat u hier krijgt is dus het Wilde Westen en er wordt alles aan gedaan om dat op een zo leuk en speelvolle manier over te brengen. Cowboy en indiaan spelen zijn niet alleen leuke groepsactiviteiten van vroeger, maar juist nog steeds vandaag de dag. Aan het einde van de dag vertrek u groep met een grote glimlach, dat is verzekerd.