Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Wat is de draagcapaciteit van lederen plankdragers?

Lederen plankdragers vormen een mooi alternatief voor de saaie metalen varianten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en naar wat deze accessoires voor jouw woning kunnen betekenen? Laat je dan inspireren door de webshop van Bij Lien, waar je een ruim assortiment lederen plankdragers online kunt bekijken. De webwinkel bevat een ruim aantal artikelen, veelal vervaardigd van natuurlijke materialen als hout en leer. Continu is men op zoek naar originele nieuwe items voor binnen en buiten.

Afmetingen

Velen vragen zich af wat de draagkracht van de lederen plankdragers nu eigenlijk is. Het feit dat leer, in tegenstelling tot metaal, een soepel materiaal is, doet men soms vermoeden dat de draagkracht lager is. Echter is leer een zeer sterk materiaal. De draagkracht is uiteraard afhankelijk van de specifieke afmetingen van de lederen plankdragers. In de hierboven genoemde webshops vind je ze met een breedte van drie centimeter en een lengte van 92 centimeter. De maximale draagcapaciteit inclusief plank bedraagt 10 kilogram.

 

Leren handgrepen kopen

Niet alleen vind je bij deze webwinkel boordevol woonaccessoires plankdragers, je kunt er ook leren handgrepen kopen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten: S, M, L en XL. Ze worden inclusief moertje geleverd, zodat je daar zelf niet meer aan hoeft te denken. Wil je leren handgrepen kopen en het chique aanpakken? Dan kies je voor een matte nikkelen of matte messing bout. Het kopen van leren handgrepen is perfect als je met een kleine inspanning een groots resultaat wil verwezenlijken.

Maak van je huis een thuis, ongeacht je budget

Webwinkel Bij Lien heeft een duidelijk motto: jou van de leukste woonideeën en inspiratie voorzien, zodat je van je huis een thuis kunt maken. De artikelen zijn handgemaakt én betaalbaar. Zo hoeft je budget dus geen rol te spelen wanneer je op zoek bent naar manieren om je woning onder handen te nemen. Heb je speciale wensen? Dan kun je via de website altijd contact opnemen met de enthousiaste eigenaresse. Zij gaat indien mogelijk graag voor je aan de slag om je idee uit te werken.