Aggiez.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Beste elektrische step onder € 250

In deze volledige GoTrax G2-review zullen we zien waarom deze belachelijk goedkope step een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kan hebben en hoe het een van de goedkoopste steps kan zijn die in veel scenario’s nog steeds een zeer goede optie zijn.

Wie moet de GoTrax G2 kopen?

De GoTrax G2 is een step die geweldig kan zijn voor zowel volwassenen als oudere kinderen. Het is perfect voor beginners, nieuwe eigenaren, en vanwege de lage prijs is het misschien zelfs een goede keuze om cadeau te doen.

Dit is misschien wel de beste step voor minder dan € 250. Je krijgt veel voor dat bedrag – een fatsoenlijke topsnelheid van 25 km/u, 220 lbs / 100 kg aan gewichtslimiet, waarbij de step zeer draagbaar is en slechts 9,5 kg weegt, plus een IP54-classificatie, en solide banden die nooit lek kunnen raken.

Simpel gezegd, als u de beste step wilt die u voor € 249 kunt kopen, kunt u het beste de GoTrax G2 kopen.

Het merk GoTrax

GoTrax is waarschijnlijk het beste ultra-budget stepmerk. De focus van het merk ligt duidelijk op het demografische budget, aangezien geen van hun modellen meer dan € 500 kost.

Dus, als het gaat om betaalbare steps die veel waar voor hun geld bieden, kent GoTrax hun vak en heeft ze een ton uitgebracht van succesvolle steps die zeer goed zijn geadopteerd door de stepliefhebbers.

De GoTrax G2 is een van hun nieuwste en meest populaire modellen. Een elektrische step van dit merk is ook te huren, zoals een elektrische step in Oostende huren

Bestellen en verzenden

Sommige GoTrax-modellen zijn soms beschikbaar op Amazon, maar dat is nog steeds niet de koffer voor de GoTrax G2 en deze step is alleen verkrijgbaar in de officiële GoTrax-winkel.

De verzending is gratis en het duurt 3 tot 5 dagen. De prijs van de step kan van tijd tot tijd veranderen, met een huidige prijs van € 249 (de nominale prijs is € 349, en de step heeft momenteel een grote korting).

Klantenondersteuning, garantie en retourbeleid

De standaard GoTrax-garantie en het retourbeleid zijn van toepassing op de GoTrax G2 – 30 dagen om de step te retourneren voor een terugbetaling, en een garantie van 90 dagen op de belangrijkste onderdelen van de step (waterschade en schade veroorzaakt door modificatie wordt niet gedekt).

Het uitstekende klantenserviceteam van GoTrax is gevestigd in Dallas, Texas en is van maandag tot en met vrijdag beschikbaar via telefoon, chat of e-mail.

Unboxing en montage

De GoTrax G2 wordt geleverd in een relatief kleine doos, maar met veel piepschuim en andere beschermende lagen om transportschade te voorkomen.

Het pakket bevat:

  • GoTrax G2 step

  • stuur

  • schroeven

  • oplader

  • garantiekaart

  • gebruikershandleiding

  • li>multitool

De GoTrax G2 vereist enige montage bly. U moet het stuur in de stuurpen plaatsen en alle schroeven stevig vastdraaien.

Voordat u gaat rijden, moet u ervoor zorgen dat de batterij vol is, de remmen werken en dat alle andere schroeven stevig zijn vastgedraaid ook.

Gebruikershandleiding

Ok, ik snap het, niemand leest graag de gebruikershandleiding. Toch raad ik aan om er in ieder geval snel doorheen te bladeren – het is erg kort en duidelijk geschreven, en het kan enkele kleine details bevatten die je later misschien nuttig vindt. Bovendien kunnen stepbatches verschillen, zelfs als het stepmodel en de versie hetzelfde zijn, en sommige verschillen zijn alleen te vinden in de handleiding van het apparaat.

GoTrax G2 basics

De G2 is een step gericht op beginners en beginnende steprijders, en het is heel gemakkelijk te gebruiken.

Aan de bovenkant van de stuurpen, onder het scherm, zit de aan/uit-knop. Een lange druk op de knop zet de step aan.

De gashendel op het rechter stuur versnelt de step, terwijl de gashendel aan de linkerkant de remmen activeert. Als u de acceleratie 10 seconden ingedrukt houdt, gaat de step naar de cruise control-modus en kunt u rijden zonder het gaspedaal in te drukken totdat u de rem indrukt.

Het is een echte kick-to-start step, wat altijd het betere alternatief omdat het meer batterij bespaart en het voorkomt dat de step naar voren schiet als u per ongeluk het gaspedaal indrukt terwijl u hem duwt of draagt.

In- en uitvouwen

Het inklapmechanisme van de GoTrax G2 is zeer veilig, zo veilig zelfs dat het een paar seconden duurt om in en uit te klappen.

U moet het veiligheidsslot tegen de klok in draaien en losschroeven voordat u het kunt ontgrendelen klapgrendel en vouw de step op. Dat maakt het inklapmechanisme superveilig. Wanneer je de stuurpen inklapt, moet je de haak aan het kleine frame op het achterspatbord bevestigen en de step is klaar om gedragen te worden.

Je kunt de step ook aan het stuur slepen en oprollen het achterwiel als een trolley als je het niet de hele tijd wilt dragen.

Levensduur en bouwkwaliteit

De G2 bestaat nog niet zo lang, en het is waarschijnlijk te vroeg om over de levensduur te praten.

Eén ding is echter zeker: de bouwkwaliteit en de duurzaamheid van de GoTrax G2 zijn veel beter dan je zou verwachten voor de prijs. Deze step is klein maar sterk, gemaakt van een aluminiumlegering voor het frame en rubber voor de banden.

Nu is het aantal defecten duidelijk groter dan bij duurdere steps. Aangezien deze step slechts € 249 kost, is het logisch dat de kans dat er iets misgaat groter is.

Maar toch is de meerderheid van de eigenaren tevreden met de kwaliteit, en dat is niet iets dat de meeste andere steps onder de €300 kunnen beweren. .

Gebruikerservaring en rijkwaliteit

Het bezit van de GoTrax G2 is een zeer plezierige ervaring.

De step is eenvoudig en leuk in gebruik en krachtig genoeg om wees een fatsoenlijke forens, maar niet zo overweldigd dat het de veiligheid opoffert.

De rijkwaliteit is redelijk goed voor een step met vaste banden, met heel weinig trillingen en trillingen, maar je moet je ervan bewust zijn dat het zal niet zo soepel en comfortabel zijn als het rijden op een step met grote luchtbanden.

 

https://nr1elektrischestep.nl/