Aggiez.nl
Image default
Dieren

De kern in plaats van het probleem

Wanneer u last heeft van ongedierte zal u vast wel eens hebben gedacht aan ongediertebestrijding. Wellicht heeft u het zelf al geprobeerd te verhelpen door verschillende middeltjes te gebruiken. Het is veel verstandiger om een ervaren persoon aan de slag te laten gaan. Dit zal u uiteindelijk een boel geld en tijd schelen. Bij ongedierte is het namelijk van belang om het hele probleem aan te pakken. Wanneer u nog maar een paar beestjes laat leven, planten ze zich super snel voort en zit u weer met hetzelfde probleem. Onze experts weten precies hoe ze ongedierte moeten bestrijden en welke middelen en strategieën daar voor nodig zijn.

Een uitgebreid portfolio

U kunt bij ons terecht voor alle soorten ongedierte. Hierbij kunt u denken aan muizen, kakkerlakken, houtwormen, zilvervisjes en nog veel meer. Wij zullen het probleem zo efficiënt mogelijk aanpakken en u van te voren vertellen hoeveel het gaat kosten. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan en weet u precies wat u kunt verwachten. Ongedierte in uw bedrijf moet al helemaal snel verholpen worden. U wilt natuurlijk niet dat uw bedrijf een slechte naam op loopt doordat klanten ongedierte aantreffen in het gebouw. Dit is alles behalve representatief en moet dus voorkomen worden. Zorg dus dat u meteen actie onderneemt als u ongedierte aantreft.

Milieuvriendelijk en diervriendelijk

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar het kan zeker lukken met beide normen afgevinkt. Het is vaak dat er ontzettend veel chemische middelen worden gebruikt. Dit kan de dieren vergiftigen en het milieu aantasten. Dat is natuurlijk wat u niet wilt. Het ongedierte wilt u niet thuis hebben maar het milieu speelt ook een grote rol. Het is aan ons de taak om dit op de beste manier te doen. Dit doen wij doormiddel van geluid wat mensen niet horen, geur en kleine objecten wat afschrikt. Dit zorgt er dus niet voor dat de dieren worden aangetast maar dat de dieren het een stuk minder uitnodigend vinden om bij u binnen te zitten. Ze zoeken dan naar een andere plek waar ze wel aangenaam kunnen zitten. Zo heeft u er geen last van en de dieren ook niet.