Aggiez.nl
Image default
Verbouwen

Opslag bij je lokale verhuisbedrijf in Bergen op Zoom

Bij een verhuizing is het prettig wanneer je bij één bedrijf terecht kunt voor zowel het verhuizen als het opslaan van je spullen. Het komt vaak voor dat de nieuwe woning of het nieuwe bedrijfspand nog niet helemaal klaar is en je je inboedel tijdelijk moet opslaan. Één bedrijf betekent ook maar één contactpersoon en dat is veel makkelijker. Bij een Erkend, betrouwbaar verhuisbedrijf ben je er bovendien zeker van dat er zorgvuldig met je spullen wordt omgesprongen.

Kosten voor opslag in de regio

Voor opslag in de regio Bergen op Zoom betaal je gemiddeld ongeveer €100,- per maand. De uiteindelijke kosten zijn uiteraard wel afhankelijk van de oppervlakte die je huurt. Kijk daarnaast niet alleen naar de directe huurkosten maar ook naar een aantal praktische zaken. De kans is groot dat je nog iets nodig hebt uit de opslag en dan is het wel zo fijn als je niet ver hoeft te rijden.

Kijk ook naar de afstand. Als je bijvoorbeeld van Etten-Leur naar Bergen op Zoom gaat verhuizen, informeer dan of opslag langs de snelweg in Roosendaal een optie is. De locatie van de opslag kan ook een flink verschil maken in de prijs. In het drukke Breda betaal je waarschijnlijk meer dan voor opslag in Etten-Leur, terwijl Etten-Leur met zijn gunstige locatie langs de A58 niet moeilijker bereikbaar is dan Breda.

Kijk ook naar de andere kosten bij verhuisbedrijven

Wanneer je één bedrijf in wilt schakelen kijk je natuurlijk naar meer dan alleen de kosten voor opslag. Ook de kosten voor het verhuizen zelf en eventuele extra diensten zoals een inpakservice of de inzet van een verhuislift zijn belangrijke overwegingen. Vraag daarom altijd meerdere offertes aan bij verschillende verhuisbedrijven en kies altijd een bedrijf dat transparant is en een duidelijk overzicht van de kosten maakt.