Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Deze producten vind je alleen in een headshop

Wanneer je wel eens op recreatieve manier verdovende middelen gebruikt zul je bepaalde artikelen nodig hebben. Denk hierbij aan lange vloei, grinders, extractiesystemen of (water)pijpen. Deze artikelen zijn niet op veel plekken zomaar verkrijgbaar. Dit is dan ook de reden waarom er speciale headshops zijn ontstaan. Hier kun je terecht voor alle artikelen die je wellicht nodig kunt hebben als recreatieve gebruiker. In dit blogartikel lichten we drie producten uit die je bij een headshop in het assortiment kunt vinden. 

Grinders

Eén van de meest verkochte hulpartikelen uit de headshop is misschien wel de grinder. Met een grinder kun je namelijk heel gemakkelijk marihuana of andere rookbare kruiden fijnmalen. Het fijnmalen van de grove stukken hennep of hasj is erg handig omdat de jointjes makkelijker te rollen zijn en de rookbare kruiden beter te verdelen zijn over de joint. Wanneer de toppen van je hasj net iets te nat zijn kan de grinder ook een uitkomst bieden. De grinder komt in allerlei soorten en maten, zo heb je hele kleine varianten die gemakkelijk mee te nemen zijn, maar ook hele grote varianten met filters die ervoor zorgen dat je product van topkwaliteit is. 

Snuifproducten

Wanneer je het fijn vindt om jouw producten te snuiven is het wel belangrijk dat dit op een hygiënische manier gebeurd. Om de hygiëne tijdens het gebruik te waarborgen kun je gebruik maken van diverse snuifartikelen. Zo heb je bijvoorbeeld een snuifschep, snuig lepelketting, snuifstofzuiger en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn gigantisch en de designs worden steeds mooier. Bij sommige snuifartikelen in de headshops zie je er niet eens meer aan af dat het ervoor ontworpen is om mee te snuiven. Wanneer je onopvallend een goede tool wil gebruiken kun je kiezen voor een specifiek onopvallend design.

https://www.24high.nl/