Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de voordelen van hondenvoer met insecteneiwit

De ene mens kan alles eten en de ander heeft al last van de maag bij de kleinste veranderingen in voeding. Zo krijgen sommige mensen last van hun maag door het eten van eten dat rijk is aan gluten of aan lactose. Ook voor sommige dieren geld dat zij last kunnen hebben van een gevoelige maag. Vooral bij honden komt dit regelmatig voor. Wil je weten wat het beste voer is voor jouw hond en op welke ingrediënten je moet letten? Lees dan snel verder, want in deze blog vertellen we je dat graag!

 

Honden

Honden kunnen al door het kleinste beetje verandering in voeding ontzettend last krijgen van hun maag. Dit maakt de juiste voeding vinden voor uw hond natuurlijk extra lastig. Er zijn namelijk erg veel soorten voeding op de markt te vinden en daarnaast zijn er uiteraard ook veel ingredienten waar u uit kunt kiezen. Maar wat is nu het beste voor uw hond? De voeding die wij voor iedere hond aanraden is voer met insecteneiwit. Dit is hondenvoer met larven en zwarte soldaatvliegen als bestandsdeel. Door de toevoeging van deze insecten bevat het voer alle essentiele aminozuren die een hond goed kan gebruiken! 

 

De ingredienten

Insecteneiwit brengt vele voordelen met zich mee. Een van de grootste voordelen is echter toch wel dat de maag van de hond dit goed kan verdragen. Zelfs honden met een extreem gevoelige maag kunnen voeding met insecteneiwit goed verdragen. Insecteneiwit is namelijk bijzonder licht verteerbaar en van uitstekende kwaliteit. Een ander bijkomend voordeel is het feit dat voer met insecteneiwit bijzonder duurzaam is. In tegenstelling tot dierlijk eiwit zorgt insecteneiwit niet voor milieuvervuiling, omdat insecten niet veel belasten aan het milieu.  Dit alles zorgt voor een extreem oge kwaliteit voer voor jouw hond! En dat is uiteraard wat je wilt voor jouw trouwe viervoeter!

 

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over voeding met insecten? Of over het beste voer voor jouw hond? Dan is de website van Zooexperte een zeer handig hulpmiddel! Hier is namelijk erg veel informatie te vinden! Mocht je nog vragen hebben over bepaalde producten op de site of over je bestelling, neem dan gerust contact op met de klantenservice! Zij staan namelijk graag voor je klaar met raad en daad!

 

https://nl.zooexperte.com/