Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Een vloerverwarming laten infrezen door een ervaren specialist

Gaat u binnenkort een nieuwe vloer leggen, uw oude vloer vervangen of een restauratie uitvoeren aan uw vloer? Dan is dit het perfecte moment om een vloerverwarming te laten infrezen. Het bedrijf Multi Vloeren Brabant in Boekel is al sinds 2001 werkzaam als vloerspecialist. Zij ontzorgen u dan ook gedurende het gehele proces. Wanneer u een nieuwe vloer nodig heeft en een vloerverwarming wilt laten infrezen, weten zij precies hoe ze u het best van dienst kunnen zijn. Doordat ze bewust kleinschalig zijn blijven werken, weten ze elke keer opnieuw kwaliteit te garanderen en uw wensen direct door te voeren. Dat is de service die u krijgt van Multi Vloeren Brabant in Boekel. Door een vloerverwarming aan te laten leggen profiteert u bovendien van diverse voordelen. Zo is het energiebesparend en comfortabel. Maar ook de uitstraling van uw huis verandert. Radiatoren nemen geen plek meer in beslag en zullen niet meer de sfeer in uw huis bepalen. Multi Vloeren Brabant kent haar eigen expertise het beste. Daarom verzorgen zij enkel de vloer, en laten ze het infrezen van de vloerverwarming over aan een betrouwbare partner. Zo krijgt u van één bedrijf de beste specialisten per vakgebied.

Een cementdekvloer laten leggen met duurzame wapening

Ook voor het leggen van een cementdekvloer kunt u terecht bij dit bedrijf. Ze maken hierbij gebruik van een verstevigende wapening waarbij het risico op scheuren met wel 70% vermindert. Voor wapening gebruiken de specialisten geen metalen netten zoals de meeste aanbieders. Bij Multi Vloeren Brabant in Boekel gebruiken ze namelijk glasvezelnetten voor uw cementdekvloer. Dit zorgt voor minder aanmaakwater en komt de sterkte van de cementdekvloer ten goede. Kies dus voor deze specialist, zij zorgen voor kwaliteit, goede service en een persoonlijke aanpak.

Neem contact op met de specialisten

Wanneer u graag een vloerverwarming wilt laten plaatsen, een nieuwe vloer nodig heeft of een cementdekvloer met wapening wilt, neemt u contact met de deskundige medewerkers van Multi Vloeren Brabant. Zij helpen u graag verder en luisteren naar uw wensen.