Aggiez.nl
Image default
Zorg

Zorgverzekering kiezen voor komend jaar

Als u tevreden bent over uw huidige zorgverzekeraar, dan zult u waarschijnlijk niet snel overstappen naar een andere partij. Wel zou u een ander pakket of aanvullende verzekering af kunnen sluiten als dit nodig is. Bijvoorbeeld omdat u volgend jaar meer, minder of andere zorg verwacht nodig te hebben. Is de juiste aanvullende verzekering niet beschikbaar bij uw zorgverzekeraar, dan is het beter om toch helemaal over te stappen. Hoe vaker u gebruik maakt van bepaalde soorten zorg, hoe belangrijker het is om een goede, passende zorgverzekering te hebben. Als u aan alleen een basisverzekering genoeg heeft, is een zorgverzekering kiezen die aan de eisen voldoet vaak iets eenvoudiger dan wanneer u specifieke behandelingen nodig heeft.

Waar houdt u rekening mee?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering kijken de meeste mensen eerst naar de kosten van de maandelijkse premie. Maar dit is waarschijnlijk niet het enige waar u op let. U wilt ook de juiste vergoedingen ontvangen voor bepaalde behandelingen. Misschien is de keuze die geboden wordt in aanvullende verzekeringen ook een belangrijke factor. En hoe zit het met de tandartsverzekering en de hoogte van de dekking van tandartskosten? Een collectieve zorgverzekering afsluiten via uw werkgever of vereniging kan ook. Dan kunt u zelf niet kiezen welke ziektekostenverzekeraar u wilt, maar ontvangt u wel korting op uw zorgpremie.

Regionale ziektekostenverzekeraar Salland

Vindt u het belangrijk dat een zorgverzekeraar aandacht heeft voor haar klanten, maar ook voor de zorg? Regionale ziektekostenverzekeraar Salland is kleinschalig, persoonlijk en zet zich in voor de kwaliteit van de zorg in de regio. Daarbij bieden we een goede zorgverzekering en vele extra’s. Ook heeft u bij ons de keuze uit vier aanvullende- en drie tandartsverzekeringen. Wilt u weten wat uw zorgpremie zou bedragen bij Salland? Dit kunt u berekenen op onze website. Natuurlijk staan we u ook graag telefonisch te woord.

https://www.salland.nl