Aggiez.nl
Image default
Zorg

Ontdek de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en voordelen van CRS EPD voor GGZ

In de GGZ is het bijhouden van cliëntendossiers een essentieel onderdeel van de zorgverlening. Maar hoe zorg je ervoor dat deze dossiers goed georganiseerd zijn en veilig worden bewaard? De EPD GGZ software van CRS biedt een oplossing voor GGZ praktijken en instellingen. Maar wat zijn de voordelen van deze software? En hoe veilig is het gebruik ervan? In deze tekst zullen we deze vragen beantwoorden en meer inzicht geven in de mogelijkheden van de cliëntendossier software van CRS.

Wat zijn de voordelen van de cliëntendossier software van CRS voor GGZ praktijken en instellingen?

De EPD GGZ software van CRS biedt vele voordelen voor GGZ praktijken en instellingen. Het softwarepakket is ontwikkeld in samenwerking met gebruikers van CRS. Hierdoor is het EPD GGZ zeer gebruikersvriendelijk en bevat het alle functionaliteiten die nodig zijn in de GGZ. Zo is de agenda de spil binnen het dossier en zijn er diverse modules aan- of uit te zetten, zodat u zelf de functionaliteiten kiest die bij u passen. 

Een ander voordeel is dat de EPD GGZ software van CRS voldoet aan alle veiligheidseisen en dat u kunt rekenen op uitstekende support, hosting, updates en back-ups, zonder extra kosten. Verder biedt CRS een unieke werkwijze, waarbij gebruikers wensen kenbaar kunnen maken die worden meegenomen in de productontwikkeling. Nieuwe ontwikkelingen zijn altijd inbegrepen in de prijs, evenals support en hosting.

Veel GGZ praktijken en instellingen zijn al overgestapt op de EPD GGZ software van CRS, omdat het oude ECD geen ondersteuning bood voor het zorgprestatiemodel of omdat CRS een aanbod heeft voor alle stromen binnen de GGZ. U kunt een proefaccount aanvragen om kennis te maken met het EPD GGZ pakket van CRS.

Hoe kunt u een proefaccount aanvragen voor CRS EPD-software?

Als u interesse heeft in het gebruik van EPD software van CRS, kunt u een proefaccount aanvragen door contact op te nemen met CRS software. Dit kan eenvoudig via de website van CRS, waar u het contactformulier invult of via de contactgegevens op de website zoals e-mail of telefoon. CRS software werkt intensief samen met gebruikers van het EPD-systeem en biedt een proefaccount aan om te ervaren of het CRS EPD voor GGZ aansluit bij uw behoeften. Het proefaccount is direct beschikbaar en biedt toegang tot verschillende instructiefilmpjes en online documentatie om bekend te raken met de verschillende functionaliteiten binnen het elektronisch patiëntendossier softwarepakket. Als u echter liever een cursus of training volgt, biedt CRS verschillende opties en het supportportaal is 24/7 beschikbaar om u te helpen bij al uw vragen over het EPD.

Is het CRS EPD voor GGZ veilig?

Het CRS EPD (Cliënt Registratie Systeem Elektronisch Patiënten Dossier) is een elektronisch patiëntendossier dat wordt gebruikt in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Het doel van het CRS EPD is om de informatie-uitwisseling tussen zorgverleners te verbeteren en zo de kwaliteit van zorg te verhogen.

Of het CRS EPD veilig is, hangt af van verschillende factoren. Zo moeten zorginstellingen die het systeem gebruiken voldoen aan strenge beveiligingseisen, zoals het gebruik van sterke wachtwoorden en het regelmatig maken van back-ups. Daarnaast worden alle gegevens versleuteld verstuurd en opgeslagen, zodat onbevoegden er niet bij kunnen. Ook wordt er regelmatig gecontroleerd op mogelijke kwetsbaarheden en worden er updates uitgebracht om deze te verhelpen.

Al met al kan worden gesteld dat het CRS EPD voor GGZ veilig is, mits zorginstellingen zich aan de gestelde eisen houden en regelmatig updates uitvoeren. Het is belangrijk dat patiënten erop kunnen vertrouwen dat hun persoonlijke gegevens veilig zijn en niet in verkeerde handen vallen.

https://crs-software.nl/