Aggiez.nl
Image default
Zorg

Een traject voor het verbeteren van communicatie!

Communicatie kan door technologie en innovatie op sommige vlakken steeds gemakkelijker. De mailsystemen worden makkelijker en sneller, whatsapp is geïntegreerd in het systeem en andere software zorgt voor een vergemakkelijkte communicatie binnen bedrijven. Maar juist al deze software en technieken heeft ervoor gezorgd dat persoonlijke communicatie, wat de meest effectieve manier is, moeilijk is geworden. In veel organisaties blijkt hierom dus ook dat projecten spaak lopen op communicatie. Dit is zonde van de tijd van de werknemers want die kosten veel geld. Maar Tailor You biedt hier de perfecte oplossing. Een training gericht puur op deze vraagstukken. Namelijk de training ‘Effectief communiceren’.

Wat doet Tailor You?

Tailor You is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbiedingen van trainingen op allerlei vlakken. Vaak gaan deze trainingen over het verbeteren van persoonlijke skills, welzijn, geluk of teamgevoel. Preventief voor stress en ter voorkoming van burn-out symptomen. Ook kan het gaan om effectiviteit of hoe je een perfecte groep bij elkaar zet. Bij deze training: ‘Effectief communiceren’ wordt er gefocust op het verbeteren van de communicatie van de deelnemer. De gehele training wordt er gebruik gemaakt van vooraf gestelde doelen die als kader worden gebruikt. De deelnemer wordt hier centraal gesteld waardoor deze goed kan kijken naar zijn of haar doelen en wensen. Door deze manier van trainen wordt er optimaal resultaat behaald. Met het beginnen van deze training zet je een proces in gang waar je nog jaren de vruchten van kan plukken. Het houdt dus niet hier op.

De training zelf

De training omvat drie tot vier sessies. Deze sessies duren ieder ongeveer 1,5 uur. De eerste sessie is een intake en daar wordt de basis gelegd voor de verschillende soorten communicatiestijlen. Daarna worden de doelen per deelnemer vastgesteld. Deze doelen worden vertaald in aandachtspunten die worden aangepakt tijdens de training. Voor meer informatie over deze training kijk dan op de website van Tailor You!