Aggiez.nl
Image default
Mode en Kleding

DIY galajurk reparaties

Hoewel het niet leuk is om over na te denken, is het heel goed mogelijk dat je mooie prom dresses ‘s avonds een kleine reparatie nodig hebben. Geen twijfel, al dat dansen kan delicate stoffen scheuren. Gelukkig kunnen een draagbare reparatiekit en enkele basisinstructies voor het oplossen van veelvoorkomende problemen u schamen en u binnen een mum van tijd terug op de dansvloer.

 

Vijf gemeenschappelijke galajurken problemen oplossen

Laat je een beetje scheuren of een vlek ruïneren je avond. Volg deze instructies om uw jurk zo goed als nieuw te maken.

 

Hoe een gebroken riem repareren

Een gebroken riem is een van de meest voorkomende problemen die meisjes hebben, vooral als de jurk smalle spaghettibandjes heeft.

 

  1. Gebruik een veiligheidsspeld om de riem op zijn plaats te houden totdat u bij de toilet kunt komen.
  2. Nadat u een spiegel hebt gevonden, controleert u of de lengte van de riem correct is. Stel de pen zo nodig in om hem te repareren.
  3. Verwijder je jurk en open de naaiset. Rijg een naald in met een kleur die bij je jurk past en bind een kleine knoop aan het einde van de draad.
  4. Begin aan de binnenkant van de jurk en naai door de jurk en de stof van de riem. Naai ongeveer zes keer op en neer op deze plek en probeer eventuele rafelige randen in de jurk te stoppen.
  5. Trek voorzichtig aan de draad om te zien of hij een pingeluid maakt. Dit geeft aan dat u uw steken mooi en strak hebt gemaakt en de draad kunt doorknippen.
  6. Knip de draad af dichtbij de plek die u aan het naaien was. Knip eventuele losse draden of rafelige stof af.
  7. De reparatie duurt slechts ongeveer tien minuten, en als u klaar bent, kunt u met vertrouwen deelnemen aan het feest.

 

Ga terug naar plezier hebben

Wat er ook gebeurt, besteed niet te veel van je avond aan het repareren van je prom dresses. Probeer de snelste reparatie die je kunt gebruiken om weer plezier te maken. Dat is tenslotte waar de avond echt over gaat. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com