Aggiez.nl
Image default
Marketing

Your Business Online, social media specialist

Op het gebied van Instagram marketing is Your Business Online een echte expert. Dit bedrijf is officiële partner van Instagram, Whatsapp en Facebook in Nederland. Oprichters Dirk en Joeri gaan regelmatig naar zogenoemde agency days. Daar worden de huidige ontwikkelingen en toekomstverwachtingen van de social media gedeeld. Een onderwerp dat uitgebreid besproken wordt, is agile marketing. Hierbij gaat het vooral om snelheid van handelen. Er zijn vijf stappen te onderscheiden:

1. Het maken van een plan

2. Het delen van de kennis

3. Doen

4. Experimenteren

5. Impact creëren

In feite komt agile marketing neer op het doen van de juiste dingen, op het juiste moment met en door de juiste mensen. Er zijn meerdere fasen en tussenstappen en er wordt continu geanticipeerd op actuele gebeurtenissen. Als jij overweegt om advertenties te plaatsen op Instagram, neem dan eens contact op met Your Business Online. In een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek worden de mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Uitbesteden of zelf doen?

Facebook uitbesteden kan jou als ondernemer enorm ontlasten. Jij bent dag in dag uit hard aan het werk en bent erg goed in wat je doet. Het bijhouden van alle social media is weer een ander vak en ook nog eens een tijdrovende discipline.

Als je overweegt je social media door een extern bureau te laten verzorgen is Your Business Online een prima partner. Het team bestaat uit Joeri Peeters (gespecialiseerd in analyses), Dirk Foesenek (een passie voor verkoop), Melanie Geerlings (all round social media specialist) , Amy Enderink (creatief op het gebied van design), Joep de Vaan (ook een design-kanjer), Stephanie van der Harts (net als bij Amy en Joep kun je alle design-klussen aan haar overlaten), Roel Bouwens (kan toveren met video), Sanne van Dongen (all round social media specialist), Mariëlle van Loenhout (all round social media specialist) en Noor Riemens (social media-designer). Zoals je ziet zijn alle specialismen vertegenwoordigd en dat is een pluspunt voor de klanten van Your Business Online!

https://www.yourbusinessonline.nl/