Aggiez.nl
Image default
Zorg

Efficiënt je administratie regelen met de EPD software van Incura

Software voor zorgverleners is onmisbaar geworden voor het regelen van de administratie. Het is een handig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat alle gegevens correct en up-to-date worden gehouden. Met EPD software voor zorgverleners kunnen ze hun administratie beheren en verwerken. Het helpt bij het bijhouden van patiëntgegevens, zoals de medische voorgeschiedenis, kosten en vergoedingen, medicatie, diagnose en facturering. De software kan ook worden gebruikt om financiële informatie te beheren.

Praktijksoftware

Wil je een eigen pratijk starten? Dan is de praktijksoftware van Incura een waardevol hulpmiddel bij het regelen van de administratie. Het stelt zorgverleners in staat om hun patiënten efficiënt te helpen zonder teveel tijd te verliezen aan het regelen van de administratieve taken. Het maakt het ook mogelijk om de patiënten gemakkelijk te volgen en hun gezondheidsstatus te monitoren. Hierdoor kunnen zorgverleners betere zorg bieden en hun patiënten helpen hun doelen te bereiken. De software van Incura is geschikt voor psychologen, logopedisten, fysiotherapeuten, oefentherapeuten en ergotherapeuten.

Functionaliteiten

EPD-software is een krachtig hulpmiddel voor therapeuten om de opslag, het beheer en het ophalen van patiëntgegevens te stroomlijnen. De software bevat een compleet zorgdossier, een handige agenda, geïntegreerde declaratie en boekhouding en een overzichtelijk dashboard. De software stelt therapeuten ook in staat om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot de informatie die ze nodig hebben om de beste zorg te verlenen aan hun patiënten.

Zorgprestatiemodel

Vanaf 2022 is het zorgprestatiemodel de nieuwe bekostiging voor de geestelijke gezondheidszorg. Het Zorgprestatiemodel (ZPM) is een gestructureerde manier om de prestaties van zorgverleners te meten. Er zijn 3 soorten zorgprestaties: consulten, verblijfsdagen en verrichtingen. Deze zorgprestaties worden niet meer per totaalpakket maar per dag afgerekend. Er zijn 3 elementen die de kosten bepalen dat zijn: het beroep van de uitvoerder, het type consult en de duur van een consult. Incura is ook aangepast naar het Zorgprestatiemodel. Binnen Incura kun je nu ook ZPM afspraken in je agenda zetten.

https://www.incura.nl/