Aggiez.nl
Image default
Vakantie

Geniet van heerlijk huisgemaakt gebak bij deze theetuin in Zeeland

Wilt u er eens gezellig op uit met uw partner of met het hele gezin en woont u in Zeeland? Of bent u op vakantie in deze prachtige provincie en zoekt u een leuk uitje in de buurt? In beide gevallen is de theetuin van Minicamping Plantlust in Veere, Zeeland zeker een aanrader. In deze gezellige tuin geniet u namelijk van heerlijke thee, koffie en andere drankjes. Natuurlijk is er ook lekker huisgemaakt gebak te bestellen. Denk daarbij aan een klassiek stuk appeltaart of een heerlijke punt monchou. Zo geniet u samen met uw gezelschap van een lekker drankje en heerlijk huisgemaakt gebak.

Ook voor de lunch of voor streekproducten zit u hier goed

Ook voor de lunch is de theetuin van Minicamping Plantlust in Veere, Zeeland aan te raden. Ze serveren namelijk ook verse broodjes. Daarnaast kunt u er voor allerlei typische producten uit de streek terecht. Zo verkopen ze losse thee, zuivel, ijs en vlees van de eigen koeien. Het is ook mogelijk om een cadeaumand met deze producten of een vleespakket bij hen te bestellen. Zo geniet u zelf van heerlijke streekproducten uit het prachtige Zeeland of heeft u een origineel cadeau voor de thuisblijvers of voor die ene vriend die zo van Zeeland houdt.

Boek een chalet of een kampeerplaats op de bijbehorende camping

Kunt u geen genoeg krijgen van deze gezellige theetuin in Zeeland? Dan kunt u ook bij Minicamping Plantlust overnachten. Op deze gezellige camping kunt u een kampeerplaats boeken voor uw tent of een chalet huren. Dat laatste is ideaal wanneer u geen kampeerspullen heeft of graag wat meer luxe wilt tijdens uw vakantie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de beschikbare faciliteiten? Bezoek dan eens de website van deze minicamping of neem contact op met de vriendelijke medewerkers. U kunt natuurlijk ook meteen online een plaatsje op de camping reserveren of een chalet boeken.