Aggiez.nl
Image default
Vakantie

Wanneer komt u genieten van een vakantiehuis op de Waddeneilanden?

De Waddeneilanden staan garant voor ontspanning en heerlijk uitwaaien. Laat de drukte achter je! Ben jij van plan een vakantie door te brengen op een van de prachtige Waddeneilanden? Dan heb je natuurlijk ook een overnachtingslocatie nodig. In dit blog lees je over vakantiehuizen op de Waddeneilanden!

 

Vier vakantie op het prachtige Ameland

Wilt u genieten van een vakantiehuis op de Waddeneilanden? Dan is het eiland Ameland zeker een aanrader! Ameland heeft vier dorpen met ieder een eigen karakter. Het is een heerlijk eiland om uren lang te wandelen, het eiland te ontdekken op de fiets of te genieten van een ondergaande zon op het strand.

 

Wat is er te doen op Ameland?

Ameland is rijk aan mooie fietspaden en wandelroutes, maar naast wandelen en fietsen heeft het eiland nog veel meer te bieden! Of je nu op zoek ben naar avontuur en activiteiten of naar Ameland bent gekomen voor de rust, het kan op dit eiland allemaal!

 

In het dorp Hollum zijn verschillende horecagelegenheden te vinden, waar u op een mooie zonnige dag, een nobeltje of robbenslok kunt drinken.

 

Verder is het mogelijk om in Hollum de vuurtoren in Ameland te beklimmen! De vuurtoren is één van de bekendste plekken op Ameland. Met 236 treden en 55 meter hoogte kunt u hier genieten van een prachtig uitzicht. Durft u alle 236 treden van de vuurtoren te trotseren?

 

Vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Verspreid over de vier dorpen staan verschillende vakantiehuizen.Bent u op zoek naar een luxe vakantiewoning? Dan is overnachten in de luxe villa Bosch een goede optie. Deze villa ligt in het dorp Buren, is geschikt voor 10 personen en heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers. Verder is de villa voorzien van een zwembad, zonnebank, whirlpool en een sauna.

 

Naast villa Bosch bevinden zich nog veel meer vakantiewoningen op Ameland. Neem bijvoorbeeld studio 28, deze studio is geschikt voor 2 tot 4 personen en ligt in Ballum. De studio is van alle gemakken voorzien! Zo heeft het een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer.

 

Iedere vakantiewoning heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. Of u nu op zoek bent naar luxe of wilt overnachten met 2, 6 of 10 personen, er zit altijd een geschikt vakantiehuis voor u tussen.

 

Wanneer komt u overnachten in een vakantiehuizen op de Waddeneilanden?

https://www.eilandverhuur.nl/vakantiehuis-waddeneilanden