Aggiez.nl
Image default
Vakantie

Een romantisch weekendje weg in Sauerland

Ga lekker een romantisch weekendje weg in Sauerland met uw partner. Het is belangrijk dat u en uw partner genoeg quality time met elkaar spenderen. Doordat het sociale leven steeds drukker aan het worden is, is het steeds lastiger om een momentje voor jullie twee in te plannen. Dat is zonde! Boek daarom een weekendje weg naar Sauerland. De schoonheid van de bergen in dit gebied doet wonderen. Nadat u een weekendje weg hier heeft gespendeerd met uw partner, zijn jullie weer helemaal zen om terug te keren naar huis.

Geniet van een mooie omgeving

Waarom een weekendje weg naar Sauerland? Voordat u een bestemming uitkiest, wilt u uiteraard te weten komen wat de locatie allemaal te bieden heeft. Een belangrijke reden waarom Winterberg een goede bestemming is, is dat u er met de auto kunt komen. Hoewel het vliegen tegenwoordig heel makkelijk is, is het voor een kort weekendje vaak te veel werk. Het fijnste is om zelf de auto te pakken en direct naar uw bestemming te rijden.

Kom tot rust in het wellness center

Een weekendje weg met uw partner is uiteraard niet compleet zonder een bezoek aan een wellness. Wanneer u verblijft in Hotel Der Brabander, dan geniet u van een erg mooie wellness faciliteit. Het hotel biedt verschillende sauna’s aan, biedt uitgebreide massage arrangementen aan en zorgt ook voor lekkere afkoeling in een buitenzwembad.

Ontdek het heerlijke eten in deze mooie omgeving

Lekker eten mag natuurlijk tijdens een verblijf in Winterberg in de zomervakantie niet ontbreken. Gelukkig zorgt het hotel ook hier voor. Voor zowel ontbijt, lunch en avondeten staat er een uitgebreid menu klaar. Wilt u weer eens wat anders proberen? Ga dan lekker naar het pannenkoekenhuis bij Hotel Der Brabander. Wilt u na het avondeten nog langer genieten van de avond? Neem uw partner dan mee naar de Hotelbar voor nog een lekker drankje voordat u naar bed gaat.