Aggiez.nl
Image default
Groothandel

U kiest uit diverse tegels bij deze specialist uit Rotterdam

Wilt u een ruimte een compleet nieuwe uitstraling geven? Mooie tegels kunnen u hierbij helpen. De experts van Fravo Tegels uit Dordrecht, nabij Rotterdam, zijn al sinds 1994 gespecialiseerd in diverse soorten tegels. In de ruime showroom van deze specialist vindt u gegarandeerd een tegel die voldoet aan uw wensen. Ze verkopen namelijk tegels geschikt voor gebruik in diverse ruimtes, gemaakt van verschillende materialen en met verschillende designs. Al deze tegels zijn van uitstekende kwaliteit, deze specialist hecht daar namelijk veel waarde aan. Ze importeren niet voor niets keramiek uit toonaangevende landen als Spanje, Turkije en Portugal. Doordat zij zelf tegels importeren vanuit het buitenland naar Dordrecht, omgeving Rotterdam, bieden zij deze ook aan voor een uitstekende prijs. U ontvangt dus de mooiste tegels voor een goede prijs wanneer u deze aanschaft bij deze expert.

De mooiste tegels voor iedere ruimte

U kunt in de showroom van Fravo Tegels terecht voor tegels die geschikt zijn voor verschillende ruimtes. Ze verkopen bijvoorbeeld vloer- en wandtegelsvoor in de keuken of de woonkamer, maar ook badkamertegels. Deze variëren van grote tegels tot kleine tegels en mozaïektegels. U vindt hier gegarandeerd tegels die aan uw wensen voldoen en uw ruimtes een compleet nieuwe uitstraling geven.

De badkamertegels van deze specialist maken uw badkamer helemaal af

Heeft u behoefte aan een nieuwe badkamer en zoekt u hiervoor badkamertegels? Zoek dan niet verder, de experts van Fravo Tegels helpen u graag. Door het ruime assortiment aan tegels in de showroom in Dordrecht, nabij Rotterdam, vindt u zeker badkamertegels die uw badkamer een moderne of klassieke uitstraling geven. De ervaren medewerkers van Fravo Tegels adviseren u graag over het soort tegel dat de gewenste uitstraling realiseert.

Bezoek de showroom en kies uw favoriet uit

De deuren van de showroom in Dordrecht staan te allen tijde voor u open. Ga dus zeker eens langs bij deze specialist en doe inspiratie op voor nieuwe betegeling van uw ruimtes. Wanneer u uw favoriet heeft gevonden is het zelfs mogelijk om ze door deze specialist te laten plaatsen. U ontvangt dus een complete service. Twijfel niet langer en bezoek de showroom.