Aggiez.nl
Image default
Particuliere dienstverlening

Goedkope opslagruimte in regio Eindhoven huur je bij Boobox opslagservice

Goedkope opslagruimte in Eindhoven vinden was nog nooit zo makkelijk als met Boobox. Voor amper 69 euro per maand krijg je bij Boobox een totaalpakket voor mobiele opslag. Je eigen Boobox opslagbox wordt niet alleen geleverd voor je deur en weer opgehaald en bezorgd op een ander adres; we slaan hem desgewenst ook voor je op in ons Boobox depot. Boobox verzorgt een totaalpakket. Sneller, simpeler, goedkoper!

Wat is Boobox mobiele opslagruimte?Boobox is (mobiele) self-storage 2.0. Dit concept geeft jouw als particulier of bedrijf de mogelijkheid tot eenvoudige, snelle en zeer goedkope opslag. Hoe dan? Dit kan dankzij onze lichte opslagboxen (containers) van 7,5 kubieke meter: de Boobox. Een Boobox past voor elke voordeur of op een parkeerplaats van 1 personenauto. De opslagbox kan het equivalent van 96 verhuisdozen opslaan en je hebt de Boobox binnen een uur al ingeladen en afgesloten. Heb je professionele verhuisdozen nodig? Bestel ze dan ook meteen eenvoudig via de website. Bestellen kan met een veelvoud van 10 stuks (maximaal 60 per keer). In een Boobox kun je meubels opslaan, verzamelingen, je magazijn voorraad, surfplanken, maar bijvoorbeeld ook je terrasmeubelen of motor in de wintermaanden.

De voordelen van Boobox mobiele opslag

Met de huur van een Boobox bespaar je niet alleen op transportkosten en de huur van een verhuisbus of aanhanger. Je bespaart ook kostbare werktijd. Bij Boobox kun je al een verhuizing regelen vanaf 207 euro. Boobox levert de opslagbox niet alleen aan huis. Boobox bezorgt jouw lading ook op het gewenste verhuisadres. Natuurlijk kun je jouw Boobox ook tijdelijk laten opslaan. Dit kan al vanaf 69 euro per maand. Jouw dierbare spullen, meubelen of magazijnvoorraad staat veilig en verzekerd. Het enige wat jij zelf doet is inladen. Heb alles goed voorbereid? Dan heb je per box ongeveer een uurtje nodig.

Hoe werkt Boobox opslagruimte?

Nadat je online jouw bestelling hebt geplaatst levert Boobox de opslagbox(en) op het gewenste moment aan het gewenste adres. Jij begint vervolgens meteen met inladen en je dekt je spullen af met de bijhorende schutwand. Met de sjorband snoer je de schutwand goed vast. Als alles stevig vast zit, dan sluit je de deuren van jouw Boobox. Met het bijgeleverde hangslot sluit je vervolgens alles af. Jouw opslagbox is nu klaar voor transport naar je nieuwe adres of het depot van Boobox. De chauffeur komt de opslagbox(en) weer ophalen nadat jij klaar bent.

Goedkope opslagruimte Eindhoven reserveren

Is Boobox opslagservice iets voor jou? Bestel dan heel eenvoudig en makkelijk 24/7 online de hoeveelheid opslagboxen die je nodig hebt. Dit doe je via de webpagina “Boobox reserveren”. Volg de instructies van het bestelformulier en laat ons weten waar en wanneer je je Boobox opslagboxen wilt ontvangen. Weet je het nog niet?

Vraag gerust eerst een vrijblijvende offerte aan, of neem voor vragen gerust contact op via telefoonnummer: 0475-476319. Onze vriendelijke helpdesk staat je graag te woord. Via de webpagina “Breng mijn Boobox terug” regel je het retourtransport in een oogwenk. Boobox jouw verhuis- en opslagservice!

https://boobox.nl/opslagruimte-eindhoven-te-huur/