Aggiez.nl
Image default
Sport

Squashschoenen kopen | Quality Squash Stores

Squashschoenen kopen

De schoenen maken de speler. Wanneer je besluit squashschoenen te kopen moet dit aan een aantal vereisten voldoen. Het moet licht in gewicht zijn zodat je je snelheid over de baan behoudt. Daarnaast moeten ze veel grip geven op de baan zodat je snel van richting kan veranderen wanneer dit nodig is. Wanneer de squashschoenen niet genoeg grip hebben kan dit veel gevolgen hebben doordat het glijpartijen kan veroorzaken. Dit heeft vaak als gevolg een blessure aan de enkel of knie.

De squashschoenen die wij aanbieden zijn van topmerken zoals Eye, Oliver en Salming. Zowel de dames-als herenschoenen bevatten de laatste technologieën voor optimaal gebruik.Denk hierbij aan de juiste stabiliteit, ventilatie, demping en daardoor de mogelijkheid om snelle en krachtige bewegingen te maken. Het belangrijkste bij squashschoenen is dat ze je de mogelijkheid geven om eenvoudig door het veld te bewegen.

Belangrijk bij het uitkiezen van squashschoenen zijn de volgende criteria:

–       De schoenen moeten perfect om de voet van de speler passen

–       Het gewicht van de schoen

–       Zowel het model, merk en kleur moeten bij je passen

Kom je er niet helemaal uit bij je keuze? Stuur ons een berichtje in de chat en wij helpen je direct verder! 

Eye squashschoenen

De S Line squashschoenen van Eye worden gedragen door verschillende topspelers. De Nederlands kampioen Piëdro Schweertman en de top-10 speler van de wereld Paul Coll dragen ze allebei. Ze zijn uitgebreid getest door beide spelers en zijn met vlag en wimpel geslaagd.

Voordelen van deze schoenen zijn dat ze extra lang meegaan doordat ze op de plekken waar schade het meest voorkomt een extra beschermlaagje hebben gekregen.

Bij de hiel zit een extra “kussentje” ingebouwd waardoor de grootste klappen worden opgevangen. Daarnaast bevatten de schoenen een ingebouwde technologie genaamd “Neoprene Inner Lining” waardoor de voeten tijdens lange squashpotten koel blijven. 

Salming squashschoenen

Salming squashschoenen bevatten verschillende technologieën allemaal ontwikkeld zodat jij op tijd bij de bal bent. Salming maakt onder andere gebruik van “Roll Bar-Technology”. Dit zorgt ervoor dat de speler gemakkelijk zijn of haar voet naar binnen kan draaien. Dit is vooral van nut wanneer je de bal nog net kan halen door een grote stap te maken. Wij bij Quality Squash Stores hechten hier veel waarde aan.

Daarnaast is de laatste lijn Salming squashschoenen ontwikkeld om de enkel tegen dubbelklappen te beschermen. Het dubbelklappen van de enkel is een veel voorkomende oorzaak van blessures binnen squash waardoor dit een uitkomst biedt voor veel squashspelers.

https://www.qss-squash.nl/