Aggiez.nl
Image default
Industrie

Houtboor kopen bij Technischeprodukten.nl

Bij Technischeprodukten.nl kunt u allerlei boren kopen inclusief de houtboor. Naast boren verkopen wij ook allerlei producten in de categorie lijmen en afdichten. Maar ook technische sprays, luchtgereedschap, werkplaatsinrichting, handschoenen en reinigers. En dat allemaal met gratis verzending vanaf 100 euro!

Houtboor en meer

Wij hebben naast een houtboor ook verschillende boren in huis. Namelijk metaalboren en betonboren kunt u ook verkrijgen bij ons. Onze metaalboren zijn volledig geslepen. Deze metaalboren kunt u ook bestellen met een 5% cobalt legering. Deze boren zijn van een zeer hoge kwaliteit en verkopen wij in verschillende types. Onze metaalboren zijn ook voorzien van een splitpoint. Deze punt zorgt ervoor dat centreren niet nodig is. Dit voorkomt dus dat de boor wegloopt en beweegt op het oppervlak. Dan de houtboor. Een houtboor is te onderscheiden in 4 categorieën. Namelijk een speedboor, een slangenboor, een azobeboor en een Forstner bit DIN 7483g. Een speedboot en een slangenboor zijn geschikt voor het boren in de meest voorkomende houtsoorten en zachte materialen. De slangenboor kan ook gebruikt worden voor gehard staal. De azobeboor is geschikt voor harde houtsoorten. Zoals het al zegt in de naam is het geschikt voor Azobe hout. De Forstner bit DIN 7483g is voor het boren van blinde gaten in de meest voorkomende houtsoorten. Dan de betonboor. Deze boor is totaal anders ten opzichte van de houtboor. Betonboren zijn namelijk pas te verkrijgen vanaf 4mm dik. Onder de betonboren vallen een aantal andere boren. Namelijk de steenboren, SDS plus beton en hamerboren, tegelboren en de universeelboor TCT. De producten die in de inleiding zijn genoemd zijn ook vaak handig voor klussen. Dus als u boren nodig heeft raden wij aan ook bij deze producten even een kijkje te nemen.

Offerte op maat

Aangezien iedereen een passende oplossing nodig geeft geven wij die u graag. Als u een boor in wilt kopen kunt u ons gerust een mail sturen. Dan maken wij speciaal voor u een offerte op maat. Als u een boor nodig heeft die niet tussen het rijtje staat kunt u ook contact met ons opnemen. Ook kunt u op de website altijd een berichtje achterlaten.