Aggiez.nl
Image default
Industrie

Laat een duurzame zeefmachine of -installatie op maat ontwikkelen

Dankzij een handige zeefmachine of op maat gemaakte zeefinstallatie scheidt u eenvoudig producten op korrelgrootte van elkaar. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van deze installaties en machines is PAJA Triltechniek. Daarom vindt u in het assortiment diverse modellen van de zeefinstallatie of zeefmachine die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Bovendien zijn alle machines die PAJA Triltechniek ontwikkelt energiezuinig, zodat zij optimaal werken binnen uw productielijnen.

Wat voor soorten installaties of machines zijn er beschikbaar?

Een zeefinstallatie of zeefmachine werkt met een bepaalde maaswijdte op het zeefdek. Door hier een goede afweging in te maken, kiest u de perfecte maaswijdte om de materialen van elkaar te scheiden. Zijn de producten die u moet scheiden bijvoorbeeld heel fijn? Dan kiest u voor een kleinere maaswijdte om zelfs de kleinste korrels te scheiden. Bij grovere producten kan de maaswijdte uiteraard groter zijn zodat de materialen die kleiner zijn door de maas vallen en opgevangen worden. Bij PAJA Triltechniek heeft u ook de mogelijkheid om diverse in- en uitlopen aan te schaffen die als opvangplaats werken voor de materialen uit de zeefinstallatie of zeefmachine. Ook bent u hier op de juiste plaats voor de aanschaf van ontwateringszeven, standaard zeefmachines, vingerzeven, trilgoten en triltafels. Heeft u een zeefmachine of zeefinstallatie op maat nodig? Dan geeft u eenvoudig door wat u nodig heeft, waarna de specialisten zorgen voor de juiste oplossing.

Neem direct contact op of plaats een bestelling

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het laten ontwikkelen van een zeefinstallatie of zeefmachine? Dan neemt u direct contact op met de specialisten die bij PAJA Triltechniek werken. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een standaardmodel zeefinstallatie of zeefmachine direct telefonisch te bestellen. U zult merken dat alle producten ontzettend betaalbaar zijn dankzij de scherpe prijzen die deze specialisten hanteren.