Aggiez.nl
Image default
Industrie

Verhuur ketelinstallaties door Kuiper en Zonen BV

Bij Kuiper en Zonen BV kun je terecht voor de huur van ketelinstallaties. Handig voor wanneer je tijdelijk stoom, warm of heet water nodig hebt tijdens een verhuizing of als overbrugging tijdens een keuringsperiode. De verhuur van deze installaties is door heel Europa mogelijk. Er zijn uit voorraad direct stoomketels, verwarmingsketels, heetwaterketels, rookgaskoelers en ontgassers leverbaar voor verhuur. 

Voordelen van huren bij Kuiper en Zonen BV

Bij Kuiper en Zonen BV profiteert u van een aantal voordelen bij het huren van ketelinstallaties. Door het beheer van het eigen transport en de vakbekwame technici is het mogelijk om de levering heel snel plaats te laten vinden. De service is hierbij ook nog eens uitstekend. Mobiele stoom- en verwarmingsketelinstallaties zijn direct uit voorraad leverbaar en de vakbekwame technici kunnen jou ook deskundig advies op technisch en logistiek gebied geven. Zo zit je niet lang zonder ketelinstallatie en kun je de continuïteit van je bedrijf voortzetten. 

Huurtips

Kijk bij het huren van een ketelinstallatie altijd naar de prijs. Bij Kuiper & Zn worden altijd complete units geleverd die zijn voorzien van een waterontharder en chemicaliëndosering. Een unit kan eigenlijk niet zonder deze onderdelen functioneren, dus moeten ze standaard worden meegeleverd zonder hiervoor een meerprijs te vragen. De huurketels die geleverd worden, voldoen daarbij aan de hoogste kwaliteitseisen en de laatste stand van de techniek. Dit zie je terug aan bijvoorbeeld de besturing. De units zijn voorzien van PLC besturing. Dit maakt het mogelijk om op afstand in te loggen en eventueel te beheren, als je zelf niet precies weet hoe te optimaliseren. 

Duurzaamheid

Het milieu is erg belangrijk. Daarom zijn alle ketels van Kuiper & Zn uitgebreid getest en voorzien van alle keurmerken rondom de milieu eisen. Verantwoorde ketelverhuur betekent ook verantwoord op het gebied van werkveiligheid. Het bedrijf is VCA** gecertificeerd en alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat zodat je ervan uit kunt gaan dat er veilig wordt gewerkt op jouw locatie bij het plaatsen van een huurketel. Dit wordt al sinds 1918 gedaan. De expertise rondom ketelinstallaties is dus geruime tijd opgebouwd.