Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

https://www.aeroxspecials.nl/schoonmaken-in-de-transportsector/

Elke winkel heeft wel zijn eigen ‘bestsellers’, dat betekent gewoon dat die producten enorm populair en ontzettend gewild zijn. Dat zegt iets over een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, het zegt iets over de snelle levering en de betrouwbaarheid van het bedrijf. Ook wij van Fayon, een schoonmaakgroothandel, hebben zo onze eigen bestverkochte schoonmaakmiddelen. In dit artikel willen wij die graag met jullie delen, zo krijg jij misschien inspiratie!

 

Het allereerste schoonmaakmiddel dat het in de industriële sector echt super goed doet, is de F421 als wegdekreiniger, hiermee kan je super gemakkelijk industriële vloeren ontvetten. Het is een sterk alkalisch middel dat ingezet kan worden op veel verschillende plekken. Het is een van onze super sterke, professionele schoonmaakartikelen. Dan gaan we nu door naar een heel goed verkocht schoonmaakmiddel in de voedsel industrie, namelijk de Fayon Sipro Unides. Dit is het perfecte schoonmaakmiddel als het gaat om het desinfecteren van koelcellen, transportwagens en voedselverwerkingsbladen. Dit is in deze tijden van corona extra belangrijk geworden, dus zorg dat je genoeg desinfecterende schoonmaakmiddelen zoals de Sipro in huis hebt! Dan gaan we nu door naar een van onze bestsellers op kantoor, en dat is onze eigen Hand Clean Pro +, dit is een handzeep die gemaakt is van kokosnoot olie en aloë vera. Deze handzeep is perfect bij binnenkomst op het kantoor, want het desinfecteert je handen goed. Maar ook in de zware industrie is deze handzeep fijn, omdat het je handen beschermt tegen kloven en scheuren in de huid.

 

Kortom, voor elke sector hebben wij van Fayon wel een bestseller in de aanbieding. Bij ons kan je terecht voor al je schoonmaakartikelen en machines, allemaal in één winkel. Dat is super handig, want dan hoef je maar op een plek te bestellen. Voor meer informatie, kan je een kijkje nemen op onze eigen website!

https://fayon.nl/