Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

iPhone XR scherm reparatie

Een van de nieuwste modellen van het populaire merk Apple is de iPhone XR. Dit model iPhone heeft een 6.1-inch Liquid Retina HD display wat garant staat voor levensechte kleurweergave en haarscherpe beelden. Toch is deze telefoon het budget model uit de serie, wat overigens niet betekent dat het een goedkope smartphone is. En omdat je een hoop geld hebt moeten neertellen voor een nieuwe iPhone XR wil je natuurlijk niet dat deze stuk gaat of beschadigd raakt. Maar een smartphone is een gebruiksvoorwerp wat je overal mee naartoe neemt, dus ondanks je goede zorgen kan er toch iets aan je telefoon stuk gaan. Je scherm kan bijvoorbeeld beschadigd raken, wat snel betaalbaar verholpen kan worden met een iPhone XR scherm reparatie.

 

Waarom zou je een iPhone XR scherm reparatie willen?

Een van de bijzondere features van de iPhone XR is het prachtige 6.1 inch scherm. Maar helaas is dat grote scherm niet onverwoestbaar, hoe sterk en hoogwaardig de materialen ook zijn die Apple ervoor gebruikt. Tegen een val op beton is geen bijna enkele smartphone opgewassen, en als je geen screenprotector gebruikt zitten er al snel krassen op je scherm. Door wat krassen en barsten in je scherm zal je iPhone er niet meteen mee ophouden, en het kost geld om een nieuwe telefoon te kopen of je scherm te laten repareren. Waarom zou je dan toch iPhone XR repareren? Een aantal redenen om je scherm toch te laten repareren zijn onder andere dat de barsten in het scherm het lastig maken om te lezen wat op het scherm staat afgebeeld. Je kunt je vingers bezeren als je over het gebarsten oppervlak veegt en je iPhone XR is niet langer spatwaterdicht en stofvrij. 

 

Een betaalbare en snelle iPhone XR scherm reparatie

De iPhone XR is helaas niet onverwoestbaar, ondanks de hoogwaardige materialen en de technologie die is gebruikt om het apparaat te vervaardigen. Je kunt je tegen ongelukjes als valschade verzekeren met Apple Care, maar dat kost extra geld. Maar vaak denken mensen niet meteen aan een iPhone XR scherm reparatie als je een gebarsten scherm hebben. Veel mensen kiezen ervoor om er maar mee rond te blijven lopen, omdat ze denken dat een reparatie erg duur is. Gelukkig is het helemaal niet zo duur om een scherm van een iPhone XR te vervangen. Dat komt deels omdat de iPhone XR het budgetmodel is uit de reeks. Voor dit model is geen OLED scherm gebruikt, maar een LCD scherm wat een stuk goedkoper is, ook als je het moet repareren. Voor een snelle en betaalbare iPhone XR scherm reparatie kun je terecht bij het GSM Reparatie Centrum. Zij zorgen ervoor dat je iPhone er snel weer uitziet als nieuw, en je krijgt ook nog eens 12 maanden garantie op de reparatie.