Aggiez.nl
Image default
Meubels

Keuze uit diverse houten vloeren

Bij Bax Houthandel heeft u ruime keuze uit diverse houten vloeren. Met al meer dan 25 jaar ervaring in het vak bent u bij ons altijd aan het juiste adres als u op zoek bent naar een houten vloer van uitstekende kwaliteit voor een mooie, scherpe prijs. Wat uw budget ook is, er zit altijd een geschikte vloer voor u tussen. Wij bieden namelijk al een vloer aan van maar €24,95 per vierkante meter. Iedere vloer heeft een andere dikte waardoor diverse vloeren ook geschikt zijn bijvoorbeeld vloerverwarming of als uw woning toe is aan een traprenovatie. 

Houten vloeren: hoe kies ik een vloer?

Als u kijkt naar houten vloeren, dan kan het nog lastig zijn om een keuze te maken. Daarom hebben wij bij Bax Houthandel een stappenplan opgesteld om toch de juiste keuze te kunnen maken. Allereerst moet u de houtsoort en de breedte kiezen. Keuzes die u heeft zijn onder andere de Europees Eiken, Acacia, Haag beuken, Taurai of de White maple. De meeste vloeren zijn 18 of 21 centimeter breed maar bij Europees eiken lamelparket verschilt dit nog tussen de 10 en 33 centimeter. De tweede stap is de houtselectie. Wilt u bijvoorbeeld een vloer met veel, weinig of helemaal geen knoesting? Dit is ook wel bekend als de grading. De derde stap is het kiezen van de uitvoering. Denk hierbij aan de opbouw van het product (de dikte van de planten en wat voor toplaag), het aantal lagen en wat uw budget is. Vergelijk een aantal vloeren en kijk welke het beste voldoet aan de eisen die u stelt voor een vloer. De vierde stap is hoe u graag wilt dat de vloer wordt aangebracht. Hierbij moet u rekening houden met drie verschillende technieken: zwevend, blind vernagelen of verlijmen aan de ondervloer. Tot slot, moet u bepalen of u zelf de vloer gaat aanbrengen of dat u liever heeft dat één van de professionals van Bax Houthandel dit werk voor u gaat doen. 

Contact met Bax Houthandel

U kunt uw vragen over de houten vloeren stellen aan Bax Houthandel door het formulier op onze website in te vullen. Heeft u een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op.