Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Maak van darten uw hobby en ga een dartbord en Dartpijlen kopen

 

Zo’n leuke hobby, darten, heel ontspannend, u hoeft alleen maar een dartbord en Dartpijlen te kopen. Hup, het dartbord aan een muur op de goede hoogte spijkeren, op de gewenste afstand staan en gooien met die pijlen. Bij een goede sportzaak kunt u zelfs verschillende soorten dartborden en Dartpijlen kopen. Er zijn zelfs digitale dartborden te koop, maar hoe dat werkt weet ik zo niet. Ik denk dat je beter eerst kunt beginnen met een bord en Dartpijlen kopen. Hoe professioneler de pijl, hoe duurder ze worden. Het is volgens mij een hele business, dat darten. En nu Nederland zelf beroemde dartspelers in huis heeft is het gebeurd met de alleenheerschappij van de Engelsen.

Oeroude sport nieuw leen ingeblazen

Darten wordt al heel lang beoefend, zeker in Engelse pubs. In een pub spelen scheelt je Dartpijlen kopen, er ligt altijd wel een verzameling pijlen op voorraad. De echte Engelse speler heeft natuurlijk zijn eigen pijlen, helemaal ingegooid, en precies de goede maat en dikte voor zijn vingers. Die hoeft dus nooit Dartpijlen te kopen. Over het algemeen wordt Darts door mannen gespeeld, ik zie erg weinig vrouwen darts spelen. Daar zit ongetwijfeld een hele geschiedenis achter. Tuurlijk zijn er vrouwen die darten, maar ik heb nog nooit een internationaal kampioenschap op televisie gezien. Misschien vinden vrouwen het ook gewoon niet zo’n leuke sport.

Toen ik ooit es in een echte engelse pub te gast was werd er door de dartende engelsmannen even onderling overlegd en toen besloten ze dat ik ook mocht meedoen en hun pijltjes wel mocht lenen. Volgens mij was dit een enorm gebaar van hen, heel vriendelijk. Toen ik zei dat ik alleen wilde darten als zij hun helmen op wilden zetten om levens te sparen, lachten ze. Ik kreeg geen pijl meer in handen.