Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Originele naamplaten in de aanbieding

Bij deze lichten we graag toe waarom een houten naambord bij de voordeur een uitstekend idee is. Hout is natuurlijk een eersteklas materiaal. Zowel bomen, struiken, cactussen als bepaalde klimplanten kunnen bestaan uit hout. Er zijn diverse kwaliteiten hout te onderscheiden en die hoedanigheid is onder andere afhankelijk van de sterkte, de splijtbaarheid, de taaiheid en de draadrichting.

Voor onze houten naamborden wordt slechts eersteklas top-hout gebruikt. Dit geldt voor de hand-geschilderde modellen, de gegraveerde exemplaren en de borden van licht eiken. Super hip tegenwoordig zijn naamborden van teakhouten scheepsplanken. Teak is een houtsoort die oorspronkelijk alleen in Zuidoost-Azië voorkwam. Tegenwoordig tref je teak aan in allerlei tropische landen. De uitstraling van houten naamborden zal je zeker bevallen: rustiek, landelijk en warm.

Persoonlijk huisnummer

Je staat op het punt een nieuw huisnummer te kopen, maar hebt werkelijk geen idee waar te beginnen. Er is helemaal geen nood aan de man; de Naambordenspecialist helpt je op weg. We beginnen altijd met het geven van een even simpele als belangrijke tip: omschrijf de stijl van je woning eens en ook je persoonlijke smaak. Zoek daar dan een passend huisnummer bij.
 

 Materialen die tot je beschikking staan in onze online winkel, zijn onder meer: emaille, leisteen, kunststof, natuursteen, staal, hout, messing en RVS. Nu hebben we even aandacht voor natuurstenen huisnummers. Je kunt kiezen voor een bordje met daarop een nummer of losse cijfers. Voor de borden gebruiken we Belgisch hardsteen. Reden hiervoor is de duurzaamheid van het materiaal en de karakteristieke sfeer die het uitademt. Huisnummers van natuursteen worden ambachtelijk gemaakt uit massieve blokken. De specifieke structuur van de steen maakt ieder huisnummer echt uniek.

Voor deze en vele andere naamborden en huisnummers geldt dat we ze ruim op voorraad hebben. Als je vandaag een exemplaar bestelt, kun je rekenen op een levering van slechts 1 week!

https://www.denaambordenspecialist.nl/