Aggiez.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé online ijzerwarenwinkel is u graag van dienst

Niet iedereen is bekend met het begrip taatsdeur. Daarom hierbij een korte toelichting. Onder een taatsdeur wordt een deur verstaan die ronddraait om de verticale as. De draaipunten van de deur zijn aan de boven- en onderkant geplaatst. Het is mogelijk een taatsdeur zo in te stellen dat deze vanzelf sluit na gebruik.

Stel u zoekt hoogwaardig taatsscharnier & taatsdeur. Dan bent u zeer welkom bij De IJzerwarenwinkel! Wij kunnen leveren wat u nodig heeft. Als het om taatsdeur scharnieren gaat, staan u de volgende opties ter beschikking: de Argenta Pivotica en de Frits Jurgens systemen. Voor beide merken zijn voor- en nadelen te noemen. En voor beide geldt in ieder geval dat uw vloer intact kan blijven. De scharnieren zijn namelijk weggewerkt in de deur. De twee procedés zijn te combineren met houten én stalen deuren. Hierbij merken we op dat Argenta Pivotica iets compacter is qua ontwerp en dat is echt een pluspunt bij deuren van staal. Gaat het om zeer zware taatsdeuren met een gewicht van meer dan 100 kilogram, dan blijkt Frits Jurgens een betrouwbare naam. Voor meer details en technische gegevens verwijzen we naar onze webshop.

Railsysteem voor schuifdeuren

Voor ieder afzonderlijk schuifdeurrailsysteem dat u kunt bestellen bij De IJzerwarenwinkel gelden de volgende eigenschappen:

  • het is een geruisloos systeem;
  • er is sprake van rechtlijnige loopeigenschappen;
  • een speciale laag zorgt voor bescherming tegen weer en wind;
  • de systemen zijn degelijk, duurzaam en oersterk.

Heeft u een vraag of kunt u advies gebruiken? Het IJzerwarenwinkel-team zit voor u klaar. U kunt bellen naar 085-001 30 80 of een mailtje sturen aan info @ ijzerwarenwinkel.org.

Geeft u er de voorkeur aan uw bestelling zelf op te halen, dan bent u welkom aan de Schoterhoek 3 in Nieuwveen. We stellen het op prijs als u van te voren een afspraak maakt. En dan hebben we ook nog een demonstratieruimte, die is gevestigd aan de Rosmolenweg 9d in Papendrecht.

https://www.ijzerwarenwinkel.org/