Aggiez.nl
Image default
Dienstverlening

Veiligheid staat altijd voorop

Of het nu een vast element in je bedrijf is, of wanneer het gaat om tijdelijke oplossingen voor veiligheid, bij G4S Safety Solutions heb je een ervaren en deskundige partner voor al je veiligheidsvraagstukken. Je kunt er dus voor permanente en voor tijdelijke veiligheidskwesties terecht. En bij veiligheid kun je aan de breedste zin van het woord denken, zoals het inhuren van een preventieadviseur of stellingsinspecteur. Maar het kan ook zijn dat je de expertise zelf al in huis hebt, maar alleen de middelen tijdens een project wilt huren.

Huren veiligheidsmiddelen

Bij een nieuwbouwproject kan mobiele camerabewaking erg handig zijn. Je bent immers niet vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week op de bouwplaats. Dan wil je wel zeker weten dat al je materiaal er na het weekend nog ligt. De verhuur van bewakingscamera’s kan je een hoop ellende schelen. Zodra je met de bouw de hoogte in gaat, kun je ook denken aan het huren van valbeveiliging. Het liefst heb je misschien je eigen materiaal en als het geen eenmalig project is, loont het zich ook om dit allemaal zelf aan te schaffen. Maar bij een eenmalig project is huren vaak voordeliger. Je weet ook dat alle materialen gekeurd en gecheckt worden, voordat ze weer aan een nieuwe klant uitgeleverd worden. Dat geeft al een goed gevoel.

Veiligheidsshop

En natuurlijk heeft G4S ook een reeks aan veiligheidsproducten, die je kunt aanschaffen. Zo zijn er allerlei producten voor valbeveiliging te koop, denk aan driepoten, harnassen en lieren. Hiermee maak je een afdaling weer veilig en zeker. Naast een hele lijn aan adembeschermingsproducten zijn er ook producten voor gasdetectie. Je hebt de mogelijkheid om een single gasdetector aan te schaffen, maar ook multi gasdetectors of stand alone gasdetectors zijn te vinden in de uitgebreide webshop