Aggiez.nl
Image default
Gezondheid

Voel je goed met een cosmetische behandeling

Mooi zijn zit van binnen en van buiten. De een heeft nu eenmaal sneller last van storende rimpeltjes en lijntjes. Dit kan te maken hebben met de levensstijl maar ook erfelijke aanleg. Aangezien we allen de beste versie van onszelf willen zijn, is een veilige cosmetische behandeling, door ervaren artsten een goed idee.

Laserbehandeling

Voor een professionele laser behandeling kunt u terecht bij Van Lennep Kliniek in Den Haag. De specialisten bij Van Lennep zijn ervaringsdeskundigen en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Er wordt gebruik gemaakt van de medische laser, klasse 4. Er zijn twee mogelijkheden: IPL (flitslamp) en laser. De medische laser, klasse vier is uitermate betrouwbaar en efficiënt.

Een laserapparaat heeft meerdere handstukken en instellingen. Veelvoorkomende situaties waarbij een laserbehandeling wordt toegepast zijn striae, couperose, acne littekens en pigmentvlekken. Door middel van de lasertechniek worden plekjes en vlekjes verminderd of verdwijnen ze zelfs helemaal. De huid gaat er daadwerkelijk jonger en frisser uitzien. Erg populair is de laserbehandeling voor huidverbetering van het gelaat, de hals en het decolleté. Hiermee worden twee doelen bereikt: het aanmaken van collageen en het vernieuwen van de opperhuid. De vochtbalans en elasticiteit van je huid verbeteren aanzienlijk.

HydraFacial, ook voor de gevoelige huid

Een HydraFacial behandeling is werkelijk bijzonder. Deze revolutionaire, pijnloze behandeling zorgt ervoor dat het vochtgehalte van de huid weer optimaal wordt en een gezonde glans vertoond. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Vooraf maken we de huid helemaal schoon door alle dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt een eerste peeling om de poriën in je gezicht te reinigen. De derde stap bestaat uit het ‘wegzuigen’ van dieper gelegen onzuiverheden met het HydraFacial apparaat. Tot slot trakteren we de huid op voedende en beschermende hyaluronzuur en antioxidanten. Het resultaat is direct zichtbaar, zelfs na 1 behandeling.

Ongeacht de status van de huid -jong, oud, extra gevoelig- zal deze behandeling je goed doen. De huidconsulenten en cosmetisch artsen bij Van Lennep Kliniek geven u graag een persoonlijk huidadvies. Voor vragen kunt u bellen met telefoonnummer 070-737 00 88 of mailen naar info @ vanlennepkliniek.nl. Een eerste consult is altijd gratis! 

https://www.vanlennepkliniek.nl/