Aggiez.nl
Image default
Zorg

Zorgkleding voor professionals

Zorgkleding van topkwaliteit

Als medewerker in de zorg sta je continu onder stress. Iedere dag is anders en de verwachtingen zijn hoog. Om zulk werkdruk wil je dat jezelf of je personeel zich zo comfortabel mogelijk voelen op de werkvloer. Functionele en prettig zittende werkkleding is daarbij natuurlijk erg belangrijk. Bij Workwear24 snappen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een uitstekende collectie beroepskleding voor de zorg. Lees meer over onze top 3 kleding stukken.

Extra lange labjassen voor hem en haar

Mondhygiënisten, tandartsen en andere specialisten dragen allemaal iedere werkdag doktersjassen. Wel zo prettig als deze jassen duurzaam en goed wasbaar zijn. Door een goede combinatie van polyester en hoogwaardig katoen levert Workwear24 haar labjassen aan klinieken door het hele land. Grote, maar ook kleine instellingen kunnen onze jassen direct online bestellen en dat kan al vanaf 1 stuk. En kwa maten slaag je altijd bij Workwear24, omdat wij maten leveren vanaf XSS t/m XXXL. Kies in onze webshop tussen varianten met lange of korte mouw.

Vrolijke en trendy zorg tunieken voor dames

Als vrouw wil je er niet alleen comfortabel bij lopen op de werkvloer, een professionele en nette uitstraling is geen overbodige luxe zeker aangezien je dagelijks in contact komt met honderden patiënten. Voor deze mensen biedt Workwear24 een prachtige collectie getailleerde dames uniformen en zorg jasjes in diverse chique kleurencombinaties. Al onze tunieken zijn voorzien van handige zakken aan de voorzijde, handige telefoonzakje en zijn uitstekend wasbaar zonder risico op krimp ( let op de wasvoorschriften uiteraard ). Ook onze zorg uniformen zijn te bestellen vanaf 1 stuk via onze webshop en snel leverbaar.

Speciaal Ok kleding met EN13795-3 norm

De grootste ramp dat tijdens een operatie kan plaatsvinden zijn bacteriële infecties. Eén van de manieren op deze risico te minimaliseren is het dragen van kleding dat voldoet aan de EN13795-3 norm. Enkel deze kleding is toegestaan in specifieke ruimtes in een kliniek en/of ziekenhuis waar een hoog risico geldt op bacteriële infecties. Workwear24 heeft diverse OK-kleding te koop in de webshop dat voldoet aan deze norm tegen scherpe tarieven. Bekijk ons aanbod en bestel direct online. Bestellingen vanaf €45,- excl btw worden gratis verzonden in Nederland.

Werkkleding borduren en bedrukken

Nagenoeg elk kledingstuk is te bedrukken of borduren bij Workwear24. Wij kunnen dit tegen een kleine meerprijs doen voor je bestelling. Voor grote oplages is bedrukken een gunstige optie, voor kleine oplages adviseren wij borduren. Neem gerust contact op voor meer informatie over eigen bedrijfskleding.

https://www.werkkleding-workwear24.nl