Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Zo haal je je auto theorie-examen

Als je ervoor kiest om een auto theorie cursus te doen dan weet je zeker dat je het theorie-examen gaat halen.  Je bent dan de hele dag bezig met het onder de knie krijgen van de verkeersregels waardoor je helemaal wordt klaar gestoomd voor jet theorie-examen. Na de theorie cursus ben jij geheid een stapje dichterbij het halen van je rijbewijs.

 

Waarom is bij een theorie cursus succes gegarandeerd?

Vaak als mensen besluiten dat ze hun rijbewijs willen gaan halen, beginnen ze eerst met rijlessen. Dit is ook vrij logisch aangezien je nog wel even hebt voor dat je het theorie-examen moet gaan afleggen. Echter gaat men dan wel vaak het theorie-examen uitstellen. Je bent dan al zo druk bezig met de rijlessen en daarnaast gaat het gewone leven natuurlijk ook gewoon door. Bij de theorie cursus ga jij natuurlijk de gehele dag bezig met het leren van de verkeersregels. Er is dus geen afleiding die ervoor zorgt dat je de stof niet goed opslaat. Er is ook een ervaren docent aanwezig die alles weet over het verkeer en zijn of haar kennis met jou kan delen. Zo weet jij van tevoren al wat je kunt verwachten van het theorie-examen.

 

Hoe verloopt een theorie dag cursus?

Je vraagt je nu wellicht af wat er van je wordt verwacht bij het theorie-examen. De theorie-cursus vindt plaats op een locatie bij jou in de buurt. Het begint al om zeven uur in de ochtend dus je moet er vroeg uit. Je gaat dan aan de slag met de professionele docent en een klein groepje cursisten. Je gaat een paar oefenopdrachten maken zodat je een indicatie hebt van welke vragen jij moeilijk of juist heel makkelijk vindt. De vragen die heel moeilijk waren worden besproken door de docent zodat jij weet hoe je het tijdens het examen wel goed kunt doen. Er worden ook handige ezelsbruggetjes besproken die jou helpen bij het onthouden van enkele lastige begrippen. Na de intensieve uren aan les volgt er een lunchpauze. Als iedereen er dan klaar voor is, is het tijd om naar het CBR te rijden. Daar wacht je tot het tijd is voor jou theorie-examen. 

 

Kun je persoonlijke begeleiding krijgen bij de theorie cursus?

Als jij bijvoorbeeld concentratie problemen, ADHD of faalangst hebt is het mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen tijdens de theorie cursus. Het is namelijk heel erg belangrijk dat iedereen kan slagen voor het theorie-examen.