Aggiez.nl
Image default
Woning en Tuin

Maak uw eigen Douglas veranda met dit complete bouwpakket

Wanneer je zelf een Douglas overkapping of veranda in elkaar wilt zetten, doe je dat eenvoudig met een bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. Hierin zit werkelijk alles wat je nodig hebt voor de zelfbouw van een Douglas veranda! Het enige wat je hoeft te doen, is de onderdelen zelf in elkaar zetten. Kies jij voor een overkapping van Douglas of ga je liever voor een Douglas veranda? Je hebt de keus uit verschillende mogelijkheden als je een zelfbouwpakket koopt bij Doe Het Zelf Veranda. Laat de veranda bijvoorbeeld uitvoeren met een helder of juist opaal polycarbonaat dak.

Verwerk zelf Led spots in de veranda

Het bouwpakket bevat hout voor een veranda van Douglas dat jaren meegaat. Ook als je het zelf in elkaar heeft gezet. Het hout van Douglas, wat je gebruikt voor je eigen overkapping of veranda, staat er namelijk om bekend dat het enorm duurzaam en stevig is. Door de warme uitstraling van het hout, beschikt je over een mooi eindproduct. Ook de polycarbonaat daken die meegeleverd worden, beschikken over een lange levensduur. Zo bent u verzekerd van een overkapping of veranda die lang meegaat. Bovendien kun je heel makkelijk verlichting zoals led spots in de veranda verwerken, waardoor je altijd voorzien bent van het juiste sfeervolle licht.

Maak zelf jouw eigen veranda

Is het al jaren een droom van je om een eigen Douglas veranda aan huis te bouwen? Koop dan een compleet bouwpakket van Douglas en creëer heel makkelijk zelf een houten overkapping of veranda aan je huis of in je tuin. Bestel jouw complete bouwpakket online en profiteer van gratis verzending. Voor je het weet heb je alle materialen in huis om te beginnen aan je eigen veranda of overkapping. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je een vraag? Neem dan contact op met één van de experts van dit bedrijf. Dit doe je door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen. De contactgegevens van dit bedrijf vind je op de website.

https://www.doehetzelfveranda.nl/