Aggiez.nl
Image default
Mode en Kleding

De collectie van STRICKIE

Veel mannen en vrouwen, vinden het maar een beetje saai om een stropdas te dragen. Je ziet er gelijk zo formeel uit en het voelt toch niet bepaald prettig. Kan je dan het beste kiezen voor een overhemd zonder ook maar enige toevoeging? Of is het toch beter om voor een alternatief te kiezen. Dankzij een unieke collectie vlinderstrikken van STRICKIE ben je in staat om jouw outfit naar het volgende niveau te tillen, zonder dat je het té formeel maakt. Wat is er allemaal te vinden in de collectie van STRICKIE en welke kleuren komen er voornamelijk terug? Om antwoord te krijgen op deze vragen raden wij snel aan om verder te lezen!

Een groot aanbod aan vilderstrikken

Hier op de pagina van de collectie kan je talloze soorten vlinderstrikken vinden die een uitstekende toevoeging zijn voor jouw outfit. We zien dat er drie verschillende soorten strikken kunnen worden onderscheiden. Je hebt de originele strik voor de mensen die houden van formeel, de fijne strik voor de mensen die de voorkeur geven aan een smalle strik en we hebben de kinderstrik voor de kids. Dit grote aanbod maakt het dan ook voor iedereen mogelijk om een vlinderstrik te kiezen die echt bij hem of haar past.

Ook op het gebied van kleur is er bij STRICKIE meer dan genoeg  te ontdekken. Je kunt ervoor kiezen om een egale kleur te pakken, dit is vooral handig voor op het kantoor. Het valt niet te veel op maar het zorgt toch voor een unieke uitstraling aan jouw outfit. Als je wel houdt van het opzoeken van de grenzen of als je een feestje op de planning hebt staan dan kan je natuurlijk ook altijd kiezen voor een van de felgekleurde strikken. Of kies voor een vlinderstrik met bijvoorbeeld twee kleuren.

Pas jouw strik aan voor de gelegenheid

Het mooie van een vlinderstrik is dat je voor iedere mogelijke gelegenheid wel een strik kunt vinden die past bij de rest van je outfit. Voor op kantoor is een niet al te opvallende strik leuk, terwijl het voor een bruiloft juist wel leuk is om flink uit te pakken. We raden wel aan om de vlinderstrik aan te laten sluiten bij de rest van je outfit. Kijk dus wel even goed welk kleur overhemd je aan hebt en wat voor mogelijke combinaties je kan kiezen voor dit overhemd. Op die manier zorg je er voor dat je er op elke gelegenheid mooi bij zal lopen.

Neem zeker eens een kijkje op de uitgebreide collectie pagina van STRICKIE. Dit om eens te zien welke vlinderstrikken er allemaal te vinden zijn bij STRICKIE. Dankzij ons grote aanbod en onze ruime verscheidenheid aan kleuren zal het echt niet zo moeilijk zijn om een vlinderstrik te kiezen die precies bij je past. Dit is toch veel leuker dan zo’n standaard stropdas of een kale nek?

http://www.strickie.nl/collectie