Aggiez.nl
Image default
Mode en Kleding

Western look met de laarzen van Sendra

‘Howdy Girl, gave Sendra cowboylaarzen heb jij !’

Western en country music is immens populair in de Verenigde Staten. Miljoenen Amerikanen die ernaar luisteren en concerten trekken iedere keer weer duizenden mensen. Een way of life dat natuurlijk gepaard gaat met de wereldbekende country line dancing. En daar horen natuurlijk super stoere koeienschoenen… of beter gezegd Country Boots! Maak daarom kennis met Sendra Cowboy laarzen.

De geschiedenis van Sendra Boots begon meer dan 100 jaar geleden. Dus al meer dan 100 jaar ervaring waarin expertises van ruim vier generaties is meegenomen sinds oprichter van het merk, Andrés Sendra, tot zijn achterkleinzoon Francisco Javier Sendra. Javier is de huidige directeur van het bedrijf en leider van een geweldig team met meer dan 170 specialisten in schoenenmode, ontwerp en fabricage. Een prachtig voorbeeld van wat begon als een klein familiebedrijf en inmiddels uitgegroeid is tot een van de belangrijkste cowboylaarzen merk ter wereld. Een echt voorbeeld van een great American succes story.

Continu in ontwikkeling en vooruitstrevend blijven met dames laarzen

Western Country of de bekende Countryboots worden toch soms geassocieerd met het verleden, oubollig en saai. Maar dat is absoluut niet het geval. Hier in Europa is Western Country natuurlijk niet zo populair als de Verenigde Staten, maar Country bevindt zich onder alle lagen van de samenleving van jong tot oud.

Ook Sendra stond voor een uitdaging om country boots modern te laten ogen, zonder het nostalgische te verliezen waar countrylaarzen bekend om staan. Daarom is de 21ste eeuw een tijd van voortdurende ontwikkeling waarbij momenteel elk jaar 200.000 paar laarzen worden ontwikkeld door 170 deskundige vakmensen. Een uniek mijlpaal.

Kenmerkende eigenschappen van Sendra laarzen zit tevens direct in de expertise van de schoenmakers. Ontwerpen, die stitch by stitch zijn gemaakt, vormen een uniek patroon dat zeer herkenbaar is. Het productieproces is niet voor niets uiterst nauwkeurig, consistent en zeer zorgvuldig. Er vinden namelijk 250 productiestappen plaatsen voor dat één paarschoen daadwerkelijk afgerond is. Dit bewijst natuurlijk pure vakmanschap, zorg, kwaliteit en perfectie.

Bestel Sendra cowboylaarzen bij Nijhof Schoenen

Ben je ook zo fan van Western en Country? Dan kun je terecht bij de winkel of online shop van Nijhof Schoenen. Koop de nieuwste dames laarzen in onze prachtige winkel, waar ons team van schoendeskundigen klaarstaan voor advies en service op maat. Het is natuurlijk ook mogelijk om je laarzen online te bestellen in onze webshop. Bij Besteding van €99,95 of meer worden bestellingen gratis verzonden in heel Nederland.

Nijhof Schoenen bestaat sinds 1929 en behoort tot de grotere onafhankelijke schoenenwinkels in Overijssel. Met meer dan 70 topmerken is voor ieder wat wils, van heel jong tot senioren. Ons team zet zich dagelijks in om de nieuwste schoenenmode te ontdekken in binnen- en buitenland. Daarnaast zijn we officieel dealer van het Duitse merk Haix. Specialist op het gebied van veiligheidsschoenen en wandelschoenen.

https://www.nijhofschoenen.nl/