Aggiez.nl
Image default
Eten en drinken

Deze biologische cateraar in Amsterdam bezorgt heerlijke home-made gerechten

Heeft u iets te vieren en organiseert u daarvoor een feestje? Dan kan de catering niet ontbreken! Verras uw gasten met heerlijke home-made ontbijtjes, lunches, hapjes of diners door een ervaren partij in te schakelen hiervoor. Een partij zoals The Eet-team. Zij zijn al ruim 20 jaar werkzaam als biologische cateraar in Amsterdam en weten hierdoor precies hoe zij al uw zorgen uit handen moeten nemen. Daarnaast regelen zij voor u de decoratie, aankleding en zorgen de leuke en ervaren medewerkers dat er professionele bediening is. Zo weet u zeker dat uw feest tot in de puntjes geregeld is.

Geniet van biologische en duurzame gerechten

De visie van The Eet-team is eerlijk, creatief, biologisch en duurzaam. En dat is goed terug te zien! Deze biologische cateraar in Amsterdam gebruikt namelijk biologisch, home-made en duurzaam geproduceerde producten om hun catering te verzorgen. Zo geniet u op een eerlijke manier van de meest uiteenlopende gerechten. Zo wordt er verantwoord gesnackt op uw evenement met bijvoorbeeld gegrilde kipspiesjes, sushi, mini loempia’s gevuld met pompoen of gevulde wraps. Wilt u graag een uitgebreid diner op locatie bij uw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement? De koks van The-Eet-team verassen opdrachtgevers iedere keer weer met diner catering op hoog niveau. Denk hierbij aan een buffet, een luxe walking dinner of misschien wel een sit down diner. De duurzaam geproduceerde producten proberen zij zoveel mogelijk uit de regio te halen en er wordt zo min mogelijk weggegooid. Biologisch betekent dat de vis duurzaam gekweekt is en het vlees scharrel of biologisch is. Hiermee verzorgen zij graag onder andere ontbijt en lunch, hapjes, diners en fastfood deluxe.

Een persoonlijke aanpak

Geen evenement is hetzelfde en daarom gaan zij graag direct en persoonlijk contact aan met hun klanten. Deze biologische cateraar verzorgt de catering op gevarieerde locaties in onder andere Amsterdam-Noord. Ook voor andere locaties in Nederland zijn zij beschikbaar. Neem contact met hen op om uw wensen te bespreken!

https://the-eet-team.nl/