Aggiez.nl
Image default
Aanbiedingen

Het beste van twee werelden: de combi barbecue

Het is nog winter, maar voor je het weet begint de zon weer te schijnen en lopen de tempraturen op. Je kan maar beter goed voorbereid zijn, dus begin vast met het oriënteren op het gebied van barbecues. Er zijn veel soorten, waardoor het kiezen vaak lastig kan zijn. Ben je benieuwd naar de voordelen van de gasbarbecue, houtskoolbarbecue en de combi barbecue? Lees dan verder! 

 

De gasbarbecue 

De gasbarbecue is de oplossing als je weinig geduld hebt. Deze tempratuur van deze barbecue is goed te makkelijk te  regelen met knoppen. Zo wordt jouw stukje vis of vlees perfect gegaard. Een  ander groot voordeel is dat je met een gasbarbecue nauwelijks last hebt van rook. Je hoeft na een avondje barbecueën met een gasbarbecue dus niet direct al je kleding in de was te doen. Ook is deze barbecue makkelijk schoon te maken. 

 

De houtskoolbarbecue

Houd jij van die heerlijke rokerig BBQ-smaak, speel je graag met vuur en neem je altijd veel tijd om lekker te koken? Dan is een houtskoolbarbecue voor jou de beste optie. Afhankelijk van het model is een houtskoolbarbecue ook geschikt om mee te nemen naar het park of het strand. Het nadeel van een houtskoolbarbecue is dat het even kan duren voordat de barbecue warm genoeg is om vlees op te grillen. Je moet dus wel een beetje geduldig zijn. Ben je echt grote fan van die rooksmaak? Een rookoven is misschien dan nog wel een beter keus dan een houtskoolbarbecue. 

 

Combi barbecue

Ben je overtuigd door de voordelen van de gasbarbecue, maar houd je wel van de echte barbecue smaak? Dat is begrijpelijk! Daarvoor is een houtskool- gasbarbecue ontworpen: het beste van twee werelden. Deze barbecue is een combinatie van gas en houtskolen. Als je snel iets lekkers wilt bereiden dan kies je voor de kant met het gas. Heb je langer de tijd? Dan kan je genieten van de echte rook smaak aan het vis en vlees. Ook is het perfect met kleine kinderen. Zij eten natuurlijk eerder en hebben minder geduld. 

 

Barbecue kopen?

Wil je een nieuwe barbecue kopen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van MaxTotaal. Je vindt hier houtskoolbarbecues, elektrische barbecues, houtskoolbarbecues en handige accessoires. Door het grote aanbod van MaxtTotaal vind je alle soorten modellen, vormen en groottes. 

https://www.maxtotaal.nl/